Gå till innehåll

daniel.l

Medlemmar
  • Inlägg

    7
  • Blev medlem

Utmärkelser för daniel.l

Rookie

Rookie (2/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

15

Anseende

  1. daniel.l

    Val av HD-kamera

    Och detta innebär att jag ska köpa vilken kamera? Tror jag skippar DV-band så länge en sådan kamera inte går att få för max 10.000? Full HD, 10.000 och helst den fjantiga slowmo-funktionen! Vilken?
  2. Snabb och snärtig fråga... Söker en videokamera som spelar in på minneskort, Full HD (helst 1080p), fin kvalitet och hela kalaset självfallet och den får gärna ha någon form av "slow motion-funktion"! Max 10.000:-. Fått förslag om HF200, Canons, läst lite om den men är det verkligen något att satsa på? Har inte heller hittat ifall den stödjer denna slowmo-funktion! Tack på förhand! / Daniel
  3. Hmmm, nej, min version är 5.1.0.5202, och ja det är från Asus hemsida, men då ska jag kanske ersätta med den från Realtek? Ska testa! Återkommer med svar imorgon.
  4. Hmmm, saken är den att jag har redan senaste drivrutinen installerad, finns bara version 1.49 på deras hemsida, jag har 1.50.0.5220 ;).
  5. Mitt ljudkort är "Realtek High Definition Audio"... ska bara med min okunskap om sånt här nu hitta senaste drivrutin ;)!
  6. Vet inte just nu vilket ljudkort det är, ska kika upp det och återkomma, men det kan alltså vara det som är felet? Det jobbiga är att jag inte har tillgång till Internet + laptopen tillsammans, vet, låter konstigt. Om det skulle fortsätta att fucka upp mitt liv då :)? Inget annat som kan vara fel?
  7. Då kom den dagen då en bärbar laptop skulle inkasseras. Tänkte att idén om att bära med sitt filmredigerande vore guld, samtidigt som man skulle kunna ha den till mycket annat. Köpte denna modellen: Asus A6T AP019H Direktlänk: http://www.itservice.se/dialectit/index.jsp?showArticle=1219920 Den har en AMD Turion 64 X2, Turion TL-52 processor, eller 2 processorer till och med, 1024 MB DDR II (667 Mhz), Geforce Go 7600 256 MB, 1394-uttag såklart, samt mer info kan fås genom länken ovan. Mitt problem nu, är att när jag skall försöka starta något av mina redigeringsprogram, samtliga original, uppstår exakt samma fel, med alla 3 olika produkter. Har provat med Adobe Premiere 7, Adobe Premiere Elements 2.0 samt 3.0. Problemet är detta; jag installerar allt, allt verkar bra, jag startar om datorn för att inställningarna skall lagras med mera, datorn sätts på igen och jag klickar på ikonen för redigeringsprogrammet. Antingen har jag tur, Adobe-loggan kommer upp, jag hinner trycka "New Project" eller liknande, ibland hinner jag inte ens komma dit, ibland hinner jag knappt trycka på ikonen, men det som avbryter allting är att en blå skärm med en massa fladdrande text som susar förbi, datorn stängs av och startas om! Allting startas upp och det står "Datorn utsattes för en stor risk" etc... (Skicka felrapport skicka inte osv...). Men sen fungerar datorn i övrigt som vanligt. Den blåa skärmen med texten som kommer upp visas endast i ca en femtedels sekund, och det enda jag kunnat utläsa var något om "fysiskt minne"...!? Vet att denna skärmdump uppkommit många ggr tidigare, vid andra typer av programöppnanden, när virus kommit in etc på flera än endast min dator. Det är inte heller något virus, datorn är helt ny och för att vara helt säker installerade jag om Windows ytterligare en gång. Detta har alltså hänt med samtliga versioner och jag undrar vad felet egentligen är? Köpte datorn i huvuddel för att redigera film, känns meningslöst att behöva skrota apparaten för att processorn eller nått annat ej stöder det som behövs för att redigera i Adobes program. Om ni inte kan lösa detta problem åt mig ;), så kanske ni vet något annat bra program jag kan redigera i, där problemet förhoppningsvis inte uppstår!? Har hört något om nått Sony Vegas, så jag antar att det finns andra alternativ där ute... men Premiere vore kul att trots allt få igång. Snälla, hjälp mig!
×
×
  • Skapa nytt...