Gå till innehåll

Freng

Medlemmar
  • Inlägg

    4
  • Blev medlem

Utmärkelser för Freng

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Freng

    miniDV-kamera!

    Panasonic är den kameran med mest utgångar vad jag i alla fall kunnat se. gorse: Anledningen till att jag lockades av netonnets erbjudande var att man fick med kamera, band, väska och stativ för 2899 kr. Dock så verkar man ha tagit bort stativet nu...
  2. Freng

    miniDV-kamera!

    Hittade svaret på frågan.... Valet står nog mellan sony eller panasonic. Tror nog att Panasonic känns lite mer aktuell, hittade ett bra erbjudande på den hos netonnet också.
  3. Freng

    miniDV-kamera!

    Det jag mest lär filma är ganska korta filmer med kompisar. Vill gärna ha lite kvalité på bilderna och framförallt ljudet som inte var speciellt bra på den digitalkameran jag använde mig av tidigare. Men jag kan nog komma att filma sportevenemang också. Om de fungerar i lite mörkare ljus vore också bra, man såg i princip ingenting i min förra kamera när det hade börjat skymma lite utomhus. Sedan så vill jag kunna överföra filmerna lätt till datorn, och vad jag har förstått så är firewire bättre än USB om man inte vill tappa kvalité?
  4. Freng

    miniDV-kamera!

    Har gjort ett par filmer tidigare med digitalkamera och känner nu att det är dags att skaffa sig lite bättre utrustning. Är inte speciellt hemma på kameror, så ber därför om lite hjälp. Har kollat på några av dessa, vet dock inte om de är speciellt bra. Men jag vill helst inte lägga mer än ca 3000 kr för kameran. Panasonic NV-GS27: http://www.inwarehouse.se/Product.aspx?prd=1092811&node=4 Canon MV900: http://www.inwarehouse.se/Product.aspx?prd=1064566&node=4 Sony DCR-HC23: http://www.inwarehouse.se/Product.aspx?prd=1026891&node=4 Sedan undrar jag över om en 6 megapixels kamera med 3x zoom är mycket sämre än ovanstående?
×
×
  • Skapa nytt...