Gå till innehåll

Susanna Averpil

Medlemmar
  • Inlägg

    6
  • Blev medlem

Allt postat av Susanna Averpil

  1. kalix folkhögskola gick jag för tre år sen...
  2. Ja, fikabord, det är intervju som gäller! Det är inget annat jag ska göra just vid det tillfället iallafall. Du hade redan varit på intervju! Det var snabba takter... jag ska åka dit den 13e februari jag... ja, regi verkar hårt. en gammal klasskamrat till mig fick ett negativt besked, och han sökte för andra gången nu.
  3. jag fick ett positivt besked, och det var roligt. sökte till filmljud, och det är första gången jag söker... undrar om konkurrensen är lika hård där som den verkar vara på regi och producent... känns inte som att den skulle vara det riktigt. ska bli trevligt med en tripp till stockholm iaf!
  4. Susanna Averpil

    Filmskolor

    jag gick där för två år sen. då gick jag bara ettan. så jag gick i samma klass med de som slutade tvåan iår. jag är inte färdigutbildad ännu, så jag jobbar inte "på riktigt" men jag fick en projektanställning på ett företag som pysslar med film och musikvideor, så lite bra har det gått. :)
  5. Susanna Averpil

    Filmskolor

    hehe, roligt! där gick jag också! när gick du där?
  6. Hej! Är det någon här som pluggar postproduktion på Malmö Högskola? Det är en nystartad utbildning, och jag tycker den verkar hur bra som helst... vad har ni fått för intryck av den?
×
×
  • Skapa nytt...