Jump to content

Siggva

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

Community Reputation

10 Good
 1. det var inte lite hehe, jo jag akn nog lägga några tusenlappar Det skulle vara bra med ett gratis program faktiskt
 2. finns det något musikprogram som man kan göra musik i så som trummor och piano och såndant; så man sedan kan lägga in det i en film som man har gjort? (vill göra egen musik ganska musikalisk XD)
 3. Jag håller på med massa filmprojekt så jag behöver mycket musik m.m men jag undrar finns det någon sajt som man kan ladda ner massa ljud som explosion- till regnljud m.m?
 4. Jag behöver hjälp, ska ha det fixat om några dar
 5. Jag vet inte om detta är i rätt ämne men jag undrar hur man kortar ner en fil som är för stor för att läggas på cd? Det funkar inte i nero... Jag har en film fil som är för stor för att läggas på cd-skiva hur ska jag göra för att korta ner den så jag kan lägga den på 2 cd-skivor istället? vad behöver jag för program?
 6. håll klaffen! Det heter Storbritanien ok, sorry!
 7. Hej, jag funderar på att studera film i England eller Wales m.m. Så jag undrar om ni vet något bra ställe för att utbilda sig, jag har kontakter så det är inga svårigheter, men vad är bäst? Stor Britanien eller U.S.A? Om man vill ha framgång. Sigge
 8. Hej Sigge här! jag älskar att göra kortfilmer m.m men det är så "pip" svårt att fatta alla effect programen, T.e.x jag fattar inte After Effects hur ska man göra för att få de effecter man vill!? Jag jobbar mycket med film men inte med effecter och det är de jag och mina polar försöker lära oss, Bluescreen hur anväder man en sån i vilket program och vad är en key något som man behöver för det ska funka!? snälla hjälp mig desperat!
×
×
 • Create New...