Gå till innehåll

saziii

Medlemmar
  • Inlägg

    5
  • Blev medlem

Allt postat av saziii

  1. Köpte en ny kabel, fick det att funka på direkten...o såå skönt :D Men ändå irriterande..att en helt ny kabel inte ska funka, sen byter ja till en anna o den fuknar..konstigt..
  2. Tack så mycket, trrevligt med så mycket snabb respons o bra tips :D, ska tesat den där grejen från windows, blir lite svårt då man måste validera sitt windows (pirat, från kompis) men ska som sagt försöka! Tack ändå! ------------------------- HAR NU TESTAT ! :( Man blir inte lite besviken, det första som händer när man köpt en kamera och så funkar inte fw, åh.., fixen hjälpte inte..inget...verkar, ska byta kabel sen byter jag tebax kameran..
  3. Jag har redan testa det, kameran har hela tiden varit anstängd när jag pluggat in den, hade läst om just det problemet innan, det är just sånt här som stör mjig, jag har läst och gjort rätt! tycker jag, att saker inte bara kan funka, att det ska tjafsas så mycket! Jag har sökt lite till på nätet och ser att jag inte är den enda med problemet, många panasonic ägare har samma problem med fw! Skit vad man blir sne alltså!
  4. För hjälpen! ska testa !
  5. Har problem, har nyligen köpt en panasonic nv-gs17, har spelat in en massa och har testat o fört över lite via usb med windows movie maker, det funkade bra, men wmm är inte det programmet jag vill andvända... Köpte därför en billig firewire kabel från clas ohlson och när jag ska stoppar in kabeln händer inget, inte som med usb, att det synes i "den här datorn". Jag fortsatte ändå och startade Adobe Premiere Pro 6 och ser medelandet Capture Device Offline när jag ska ladda över filmen... Jag testade därför brorsans dator med Sony Vegas, samma sak där! Letade sen en massa på nätet (har Xp sp2) och testat en massa inställningar, kollat i bios, egenskaper, kontrollpanelen och jämfört med flera med samma problem men får det inte att funka, blir så irriterad..!!! Skulle FW kabeln kunna vara trasig..?! Snälla hjlp mig! Tack på förhand
×
×
  • Skapa nytt...