Gå till innehåll

Ekeberg

Medlemmar
  • Inlägg

    55
  • Blev medlem

  • Dagar Vunna

    1

Inlägg postad av Ekeberg

  1. Du har gjort det igen! Grymt snygg koregrafi, snygga vinklar, perfekt musik. Har sett att många har klagat på längden på reklamen, men om man kollar på olika original reklamer så är vissa faktiskt så långa.

     

    En annan snygg sak som jag inte vet om du tänkte på var att när spelarna hade kommit ut från skolan så skakade kameran när du sprang med den vilket gav en kraftfull känsla :)

     

    Keep it up!

    Tack tack! Ja, det var ett medvetet drag. en kort och intensiv kameraåkning när de springer, skaket är ju egentligen en deffekt av att springa och filma samtidigt. Men eftersom de ger precis den känslan som man letar efter så var det ju bara bra ändå. Ingen som har lagt märke till klädbytet i omklädningsrummet? hej

  2. hade tråkigt och bestämde mig för att betygsätta, och vad gäller "noobighet" så är det inte så proffsigt och stilfullt att säga "screw you noob"

    Men Cleyton, jag hatar verkligen folk utan humor.

  3. Haha, är det ett skämt? Allt det här om "professionalism"? Hoppas verkligen det.

     

    Edit: Och sluta använd G-man. Han är för häftig för dig.

    Haha, jag minns att du har rosat våra kund berry-filmer för några år sen. :)

    Kul att du fortfarande är på G, jag håller även med dig angående den här filmen.

    och till "Steiwed"; vad är det som har fått dig att skapa denna förvridna självinsikt? Jag kan verkligen inte känna mig arg eller något liknande, bara sorgsen. Och jag menar verkligen det

  4. Den borde få VG+

    I vilken kurs då? Dessutom har du med all rätt att kritisera den, men jag tycker det är onödigt att värdera ett betyg sådär, även om det var ett bra betyg! screw you noob

  5. Bra gjort! Snygga vinklar och bra redigerat.

     

    Tyckte det stog ''FBK'' hockeylaget alltså, så jag fattade inte vad det hade med hockey att göra :P.

     

    //fossen

    Haha okej, de är en hyllning till "flippare kör bara", ett utryck som vi verkligen fastnade för, och som passar till reklamfilmens helhet.

  6. Det var snyggt gjort, bra filmat och skådespelarna gjorde bra ifrån sig. Kanske lite lång bara...eller ja, jag vet inte.
    Jo, för visso. Men det var absolut nödvändigt att filmen synkade med låten, "would you go to bed with me" osv, samtidigt så ville vi att matchscenerna skulle vara den dominerande delen av filmen. Så längden var nödvändig om man säger så. hej, tack för kommentaren
  7. Rolig och välgjord!

     

    Men 34 tagningar!? Hade ni svårt för att bestämma om Harry Potter skulle ha engelskt eller amerikanskt uttal? ("Noddadall" eller "Not at all".) :-)

     

    Allvarligt så kan jag förstå att det behövs många tagningar i en sådan stökig miljö som tunnelbanan. Svårt med ljus och ljud.

    Ja, många av dem har egentligen ingenting å göra med Dejmis (Harrys) insats. Handlar mycket om att ljuset skulle överstämma och allt jidder som var i bakgrunden inte skulle höras så mycket.

×
×
  • Skapa nytt...