Gå till innehåll

Spartacus

Medlemmar
  • Inlägg

    202
  • Blev medlem

Inlägg postad av Spartacus

  1. Oh fi fan!

     

    Kom på en sak när jag såg den här tråden. För flera år sedan hittade jag en länk med polska filmaffischer. Var bland det snyggaste jag sett. Hade en helt egen stil. Någon som känner igen det jag pratar om?

  2. Har inte lirat Halo 3 - än. Men som du säger, Halo är ju fps-spelen som verkligen visat att det funkar att spela på konsol helt klart.

     

    Min polare dock, som är en hyfsad Xbox-fanboy har i alla fall inte hört av sig sen Halo 3 släpptes så jag räknar med att det är jävligt bra :)

  3. Muckade för några dagar sedan och har sedan inrycket tänkt köpa en kamera för muck-bidraget.

     

    Har kollat runt lite och letat efter en bra nybörjarkamera som har många möjligheter. Hittade Panasonics GS-250. Bara läst bra saker i princip om den.

     

    Men, vad kostar en sådan i dessa dagar, den enda prislapp jag fått fram är 12 500 och den verkade vara från dagarna då den var fräschast på marknaden. Och vart kan jag köpa en? Känns som jag letat som en tok, googlat som få men inte hittat någon. Måste jag vända mig till blocket och liknande eller?

     

    Alla kommentarer om kameran eller andra kameror är välkomna!

     

    /F

  4. Är sjukt taggad att se den här filmen

     

    Alla som har någon form av aning vem Billy måste väl vara taggade att se den :)

     

    Minns MTV's dokumentärserie om Gamers. Den med Billy var sjukt bra.

  5. Så, har fått en liten fling här i sommarvärmen. Är lite sugen på en camcorder. Dock saknar jag någon form av expertis inom området. Någon som har ett bra tips?

     

    Har kollat lite på denna

    http://www.amazon.com/Sanyo-VPC-C40-Digital-Camcorder-Optical/dp/B000E1HW6K/ref=pd_bbs_sr_1/105-8871727-3770819?ie=UTF8&s=electronics&qid=1182209102&sr=8-1

     

    Någon som kan vägleda mig?

     

    Tänkte bara en liten kamera jag kunde leka lite med, filma lite här och där, ta lite kort osv.

×
×
  • Skapa nytt...