Jump to content

enok

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

Community Reputation

10 Good
  1. Det finns firmor som gärna vill göra jobbet mot betalning. Jag vill föra över ca 20 kassetter till digitalt (ca 20h film) och kontaktade två olika firmor för pris. Bägge skulle ha ca 6000kr, plus kostnad för media t.ex. hårddisk. Känns som mycket med tanke på att en digital8-kamera kostar knappt 2000kr på ebay, eller finns att hyra för under 1000kr av firmor i Stockholm.
  2. Tack för svar! Det är video8-band, men jag har läst att ett smidigt sätt som också ger bra kvalitet är att spela upp dem i en digital-8 spelare (t.ex. en digital-8 kamera) med firewire-port, och dumpa direkt till en dator. Jag har fått erbjudande om att låna en sån kamera. Eller finns någon utrustning / metod som ger bättre resultat?
  3. Hej! Jag undrar om någon finns som vill hyra ut t.ex. en digital8-kamera med firewire-interface, eller någon annan bra kombination av 8mm-videouppspelare och digitaliserare? Jag behöver låna detta över en helg och konvertera ett 20-tal gamla video8-band. Mycket tacksam! Jag bor i centrala Stockholm. Alternativt förstås om någon är duktig på att konvertera och vill göra det åt mig mot inte alltför hutlös ersättning? mvh /Oskar
×
×
  • Create New...