Jump to content

Bravo

Members
 • Posts

  6
 • Joined

Bravo's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • First Post
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

10

Reputation

 1. Jag är här igen! För att kunna installera en CS# produkt måste man har köpt den förut och gå in i sitt konto för att se ditt serienummer och det har inte jag :-( Förut hade man en lista över alla program för att ladda ner och serienummer på hemsidan men nu måste man har egen serienummer. Läs text nedan: You need your CS5.5 serial number to complete the installation. To find your serial number, sign in to your Adobe account. On the Manage Accounts page that appears, all your registered products and their serial numbers are listed in the Plans & Products section. For more information on locating serial numbers, or on registering a serial number, see Find your serial number. Förslag?
 2. Tack, Jag håller på att ladda ner CS6:an nu för att använda Encore, hoppas att den ska kunna skapa en DVD Meny som jag önskar. Jag hör av mig är i fall jag behöver mer hjälp, mera förslag på en mjukvaror som kan skapa en DVD meny som jag skrev i första inlägg är välkomna. :-)
 3. Tack Tomas! Jag är inloggad på Adobe och det jag se är att sista version av Encore var CS6. Förut kunde man ladda ner gratis gamla versioner av Adobe mjukvaror men nu hittar jag inte möjlighet för det. Har du länken från Adobe som man kan ladda ner Encore? //Bravo
 4. Hej på er! Som vi vet idag finns det många program för att bygga DVD menyer. Programmet som jag efterlyser ska kunna göra en DVD meny med "Play Film" knapp för att se hela filmen och "Scene Selection" knapp så man kan välja vilken delen man vill se från filmen och därefter komma tillbaka till Huvud Meny och inte fortsätta att spela filmen. Jag jobbar med Adobe Premiere Elements 10 och fick svar från Adobe att det inte går att göra det, jag vet att på MediaZilla kan man göra det men det är dyrt med abonnemang och jag vill jobba med ett program som är installerad i min HDD utan internet anslutning. Vilka program kan göra en sådant meny? Vad använder ni? Berätta här så att det kan bli hjälp för andra också. Tack på förhand! :)
 5. Jag satt frågan där men dem kan inte heller det :-( Jag hörde att det är möjligt att göra det på Pinnacle Studio 20, jag vill inte köpa det utan att vara säker att det går att göra det jag vill. Jag vill veta vilken mjukvara som klara av det med knappar, jag vet att det är möjligt, visa DVD filmer fungerar på det sättet. Kan det vara så att det är en mjukvara som är gjorda för endast DVD Menyer?
 6. Hej, Detta är min första post, jag ställde en fråga till min svåger som är medlem på forum och han sa att det bästa ställe för att få svar på mina frågor är här. :D Jag använder mig av Adobe Premiere Elements 10 och har några funderingar angående DVD Meny. Jag bearbetar just nu en DVD med filmer från gamla VHS och har blivit färdig med redigeringen och jag byggde Skivmeny från en färdig mall. Jag satt en Stoppmarkör efter varje delen av filmen för att det ska komma tillbaka till Huvudmeny när den valda video har spelats klart, den fungerar som jag vill. Mitt problem är att jag har en knapp som heter "Spela Upp" för att kunna se hela DVD i sin helhet utan att komma tillbaka till Huvudmeny efter varje vald del av filmen. Någon som vet hur man gör det? En knapp för att spela upp hela DVD:n och separata knappar för att kunna välja separata delar av filmen och sedan komma tillbaka till Huvud Meny på slutet an dem. Mall som jag valde på Skivmeny heter "Släktminnen". Tack på förhand! ;)
×
×
 • Create New...