Jump to content

Haraldson

Users Awaiting Email Confirmation
 • Content Count

  3
 • Joined

Community Reputation

10 Good

Personlig information

 • Job/title
  Gymnasium

Filmskapande

 • Interests
  Engelska Tv serier,
 1. Ja, det där med dockteater som man filmar låter rätt fett, har en liten system kamera, men inget bra ljus alls... kostar ju as mycket :(( Kollat på fler skolor, trot inte någon är färgad, har man gått på en skola och något sjukt har hänt då vet man det. Det där med att utbildningar blir vad man gör dem till är det största bajsprat till skämt jag hört. En skolas resureser och hur lärarna är helt avgörande. hur som helst så har jag tagit tillbaka min ansökan till den där skolan på gotland, fick typ samma känsla Macars beskriver efter talat med dem nu. Finns en annan skola i skåne, de
 2. Ja, jag har läst film på gymnasiet. Jo, det var den skolan jag sökte till. ok, men låter ju inte särskilt bra då. men det står ju att man skriver långfilm också. Var det bara övningar?
 3. Tjena, är en tjej på 19 nu i höst, sökt flera utbildningar. Hittade en Manus utbildning på Gotland. Det är en folkhögkolautbildning. Någon som vet något om den? Fick känslan att det är något som inte är bra med den, men söker ju allt typ. men vill veta mer då det är en stor grej att flytta så långt.
×
×
 • Create New...