Gå till innehåll

3V Innovations

Medlemmar
  • Inlägg

    4
  • Blev medlem

Utmärkelser för 3V Innovations

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Hejsan. Tack för alla svar. Jag har nu fått tillräckligt med svar och alternativ. Mvh
  2. Ja absolut. Det spelar ingen roll egentligen var man bor. Mejla mig om du är intresserad och berätta lite om dig själv.
  3. Beror på hur snabbt vi får tag i tilltänkta intervju objekt. Förhoppningsvis i September men omöjligt att säga datum redan nu då mycket skall klaffa med intervjuerna.
  4. Söker dig som är hungrig och en målinriktad medarbetar i ett samhällsinriktat och spännande dokumentär-projekt i USA. Det rör sig om att vara delaktig i projektet från start till mål så att säga. Inspelningen är en intervjuserie om ca 8-10 program där man skall intervjua olika människor i en specifik målgrupp som skall resultera i ca 50 min film varav ca 5-10 min är en kortare beskrivning av intervjuobjektet och dess bakgrund samt resten ren intervju. Behöver hjälp med filmare/redigering (detta kan vara samma person) och en del av förarbetet (research och kontakt med tilltänkta intervjuobjekt) Det är en väldigt specifik och ovanlig grupp människor som skall intervjuas och det kräver att vi kommer att få resa till USA och ev England för att kunna genomföra intervjuserien. Därför är det viktigt att kontakten med intervjuobjekten synkar så man kan avverka alla intervjuerna på samma resa som kanske kommer att ta ca 14 dagar. Tanken är att sälja serien till TV annars lägger vi ut den på Youtube. Tyvärr kan ingen betalning utlovas då inget finns klart med försäljning till TV ännu men alla omkostnader betalas, såsom resa, hotell och en mindre summa för mat under resan. Förhoppningsvis går det att använda för studenter som examensarbete eller som en del av studierna på skolan alternativt som praktik om man ännu inte fått något arbete inom detta yrket men ändå är kvalificerad att utföra jobbet. Hör av er om det finns någon eller några som skulle kunna vara intresserade så kan jag förklara närmare vad intervjuserien handlar om. Vill inte sprida ut för mycket om inget intresse finns att delta. Det rör sig naturligtvis inte om något som har med sex eller porr att göra. Tjejer eller killar spelar ingen roll, bara de kan gå in för projektet helhjärtat under den tid som krävs. Vi kommer att få resa ihop och förhoppningsvis skapa en programserie som sedan blir väl mottagen och ger underlag för oss att fortsatta och skapa fler programserier med samma tema. Välkommen att höra av er till mig om ni har fler frågor eller om ni kan vara intresserade. Beskriv er gärna lite i en presentation om ni svarar samt skicka något referensjobb. Mvh 3V Innovations 3vinno@gmail.com
×
×
  • Skapa nytt...