Gå till innehåll

robinfrejd

Medlemmar
  • Inlägg

    3
  • Blev medlem

Allt postat av robinfrejd

  1. Absolut! Haha ja skapligt, personligen tycker jag att det sundaste är att inte ha någon direkt brand-lojalitet. Har alltid älskat det Adobe gör med sina produkter, men när man får det svart på vitt hur stor skillnad det är så är det bara idiotiskt att hålla kvar vid det.
  2. Härlig video! För övrigt kan du se renderings-progressen för Final Cut Pro X när du renderar, det är mätaren längst till vänster där du ser tidskoden i mitten av toolbaren. Det är även den som visar hur progressen är på bakgrundsrenderingen ifall man använder den funktionen. :)
  3. Jag har i många år redigerat i Premiere Pro, och kör nu Premiere Pro CC. Men efter att ha sett en comparison-video på YouTube med skillnaderna i renderingstider mellan Premiere Pro och Final Cut Pro X så bytte jag direkt. Sitter på en iMac 2015 27" 5K med alla specs maxade. Och det är en sådan löjlig skillnad i renderingstid så man känner sig lurad. Renderade precis ut en musikvideo i 4K + LUT, vilket tog 1min 44s i FCPX. I Premiere skulle det ha tagit runt 2 timmar. Allt flyter på så fruktansvärt mycket bättre i FCPX, främst när det gäller uppspelning. Älskar också bakgrundsrenderingen som görs. Sen finns det många aspekter som Premiere Pro gör bättre som man fortfarande försöker lära sig och komma runt, men prestandaökningen man får med FCPX på en apple-dator gör det värt det alla dagar i veckan. :)
×
×
  • Skapa nytt...