Jump to content

sebbeasen

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

Community Reputation

10 Good

Personlig information

 • City
  Kalmar
 • Job/title
  Filmvetenskap
 • Name
  Sebastian Åsen

Filmskapande

 • Influences
  H.C Andersen, Jennifer Lee, Steven Spielberg, George Lucas, J.R.R Tolkien, John Williams, Walt Disney, Alan Menken, Ron Clements, John Musker, Don Hahn
 • Gear
  GoPro Hero4, Zoom H1, Apple Logic
 • Interests
  Film, Disney, Barnkultur, Musikalisk komposition
 1. Jag ber om ursäkt för att jag inte tog emot din feedback till en början. Angående animationen har det utvecklats till något som inte måste vara animerat. Jag letar inte efter nästa Pixar-film eller Disney Channel-serie. Därför har jag inget i tankarna som är traditionellt "animerat"-aktigt. Jag försökte bara göra något eget och unikt som kunde väcka intresse på flera fronter men jag har uppenbarligen misslyckats. Men jag är ändå tacksamma för alla ärliga ord. Det fick en att tänka.
 2. Mitt senaste svar var inte riktat till dig. Din kritik var hjälpsam. Hursomhelst tänker jag inte lägga upp något här då nivån här verkar vara alldeles för hög för mig. Även om min engelska inte är fläckfri så trodde jag att mitt manus på flera sätt var bra. Det är inget som kan vara på svenska. Därför slutar jag posta grejer här. Manus eller bra självbild verkar inte vara min starka sida. Så det bästa vore att lägga ner. Vilket jag gör. Men tack för de vänliga orden.
 3. Att jag kan ha några stavfel är säkert sant. Men att det är så mycket som är fel att man inte kan bedöma manuset tycker jag själv är lite väl överdrivet. Men nu vet jag vad som gäller på det här forumet och jag ber om ursäkt för att jag tagit upp din tid. Jag kommer inte längre vara medlem eller posta grejer här.
 4. Jag har påbörjat ett manus som jag länge haft som en idé. Har bara skrivit två scener och ingen öppningsscen, men tänk animerad långfilm. Jag är inte ute efter konstruktiv kritik när det gäller det formella. Jag vill bara veta om någon tycker det är ett bra/roligt/dåligt manus. Själva storyn alltså. Jag har inte tänkt så långt när det gäller handling. Jag vill bara veta om scenerna håller, underhållningsmässigt. Ps. Det är på engelska. According to Sally (working title).pdf
 5. Jag skriver på en story om en italiensk flicka som kommer ha framgångar inom restaurangbranshen.
 6. Är det någon som skrivit/skriver manus för animerad film? Alltid trevligt med lite tips och råd!
×
×
 • Create New...