Jump to content

malaurin

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

Everything posted by malaurin

  1. Nu upptäckte jag plötsligt att det också sitter en firewireport på den gamla laptopen, så när jag skaffat kabel med rätt kontakt bör jag kunna kopiera med den om allt funkar. Men kommer jag då att få en fil som jag sedan kan flytta till min kraftfulla dator, så att jag slipper redigera på den gamla laptopen, eller kommer videon på något sätt att vara låst till redigeringsprogrammet jag använder för att hämta den?
  2. Jag testade sent inatt att istället koppla den till min tio år gamla laptop, via USB, och då gick det utan problem att fånga filmen via WMM. Dock vill den inte ta in filmen som DV-AVI, utan bara i det mindre, och sämre?, formatet men det kanske inte spelar ngn roll.
  3. Jag har en panasonic NV-GS75 Mini-DV kamera och ca 20 band som jag aldrig lyckats få över på dator för att kunna redigera, men nu har jag äntligen fått överta min brors gamla (men snabba) stationära dator, och tänkte göra ett försök. Den här kameran är tydligen en av de få som kan föra över filer via USB och jag lyckas få Windows moviemaker att hitta den, men sedan säger WMW att kameran används av ett annat program som jag måste avsluta först. Naturligtvis vet jag inte vilket annat program det skulle kunna vara, WMW är det enda programmet som är igång... Någon som kan råda i detta? --
×
×
  • Create New...