Jump to content

vectorboy

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

Community Reputation

10 Good
  1. De plugins som jag har behövt använda än så länge känns inte så krävande(duik, qudahq smk). Så jag snålade lite på grafikkortet. Jag tänker som du säger att jag får köpa nytt kort om jag märker att det fungarar dåligt.... Kan det vara klokt i så fall att köra på två billigare kort typ gtx 960 4gb? Det känns som att man får bra ratio minne och cuda kärnor per krona.
  2. jätte bra, tusen tack. tror att jag kör på det här nästan rakt av. använder dock inte ray trace, finns det någon poäng med att ha "mycket" (4gb) minne på grafikkortet även om jag väljer ett enklare grafikkort??
  3. Hej sitter och försöker plocka ihop en dator för after effects då min gammla börjar bli trött. problemet är att jag inte har någon koll på vad jag ska tänka på. har försökt få lite bättre koll på saken via andra trådar men blir bara förvirrad.. om det finns någon som har tid att slänga ihop en dräglig inköpslista så vore jag sjukt tacksam.. min tanke är ca 10000kr men gå ett par tusen över om det är nödvändigt..
×
×
  • Create New...