Jump to content

Nikod

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

Community Reputation

10 Good
 1. Halloj! Kortfilm gissar jag på?
 2. Loopia kan även vara något annat, sjukt lätt att använda i "bygget" av egen hemsida. Simpelt. Ser även att många andra rekommenderat liknande tjänster och rekommenderar att du provar dessa om de erbjuder trials eller liknande, även Loopia som jag nämnde. :)
 3. Självklart? Ursäktar verkligen om jag trampade fel. Undrade bara, det var allt. Inte pratat om några regler, som jag sade så hade jag ingen aning om vad du ville mm. med slutet vilket jag också skrev. Förstår inte varför du tar illa upp?
 4. Varför jag tog upp det är att det känns konstigt att de inte kontrollerar hans kropp innan de lägger honom där i? Eller som sagt så är det en övernaturlig twist vad vet jag, du förstår nog vad jag menar.
 5. Helloj, Ojojoj trist att man inte bor i Uppsala utan i Stockholm, men det är inte så långt bort... duh(!). Tänkte du på fresh-men då också eller folk som redan börjat utvecklas?
 6. Tänkte på ditt manus frekvent efter att jag läst igenom det, det hände med någon dag därefter vilket endast är något positivt. Som ovan redan nämnt började det lite klyschigt med de båda manliga karaktärerna och tidigt i deras introduktion är det mycket som är likt i förhållande till varandra, dock något som inte är fallet senare in i handlingen. Sedan fanns det ett fåtal scener där språket kändes skumt i förhållande till agerandet, då syftar jag inte på stavfel eller dylikt sånt spelar inte riktigt någon roll, snarare i dialogen och jag minns specifikt att några av de få engelska dialoger
 7. Halloj, läste precis igenom hela. Återkommer snart med åsikter. :)
×
×
 • Create New...