Gå till innehåll

GrafficNoveL

Medlemmar
  • Inlägg

    4
  • Blev medlem

Utmärkelser för GrafficNoveL

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Efter en del testande verkar ändå adobe premiere pro cc vara väldigt logiskt, lätt och fatta hur det fungerar om man lägger lite tid. Tråkiga är ju att det är så dyrt bara... Vad är skillnaden mellan Pro CC och CS?
  2. Hittade Gopro Studio som fungerar väldigt bra, men är alldeles för simpel. Det är också tydligen något fel på min windows så kan inte installera windows movie maker...
  3. Tack för alla era svar. Men tex på bland bildredigeringsprogrammen finns Gimp och Photoshop, och då Gimp är gratis och ändå användarvänligt så kan man ju alltid börja med det innan man vill bli mer "proffsig" och ge sig på Photoshop. Det jag vill liksom veta är då om det finns något liknande på motsvarande sida, något som ni vet är bra och ganska kapabel?
  4. Tja. Jag hade tänkt börja lite med videoredigering men har svårt att välja något program att börja på då jag har svårt att hitta information och jämförelser mellan de olika programmen, i alla fall där det står tydligt och enkelt sammanfattat. Tydligen finns det ju allt från mycket avancerade program till väldigt enkla och priset varierar därför också. Men det jag personligen letar efter är ett program där jag enkelt kan ta material från min systemkamera, actionkamera och min externa mikrofon, och kunna göra enkla, snygga videos utav materialet jag har. Vill gärna kunna jobba i 1080p, samt ha enkla effekter som tex: svartvit, ändrad kontrast, färgmättnad, fade, slowmotion, text inlägg som undertext osv. Att programmet kan ha lite andra nödvändiga finesser skadar inte heller, men då jag är ny så vet jag inte exakt vad man kan göra. Syftet är att redigera semesterfilmer, men vill gärna ha lite proffsig "dokumentärfilm" känsla. Sen kanske när man lär sig lite mer så kan man ge sig på mer avancerade funktioner, men vilket program bör jag börja med?
×
×
  • Skapa nytt...