Jump to content

Olabero

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

Community Reputation

10 Good

1 Follower

  1. Tjo! Ja, som rubriken avslöjar letar jag efter video material som jag kan göra egen ljudläggning på. Är det någon/några vänliga själar här som har någa videoklipp som jag skulle kunna använda för att skapa mig en demoreel?
  2. (Slänger ut det här också) Hej! Jag och en kollega letar efter visuellt material att lägga ljud och/eller musik till. Detta gör vi helt gratis, det enda vi begär är att vi får använda materialet i demo syfte. Vi söker flera klipp med olika tema. Gärna action, landskap, "tysta" scener, reklamer osv Ni kan kolla in Sound Design portfolio of Ola Bäckström | OLABERO.SE och Olabero's sounds on SoundCloud - Hear the world för att se och lyssna på vad jag har gjort tidigare. Ni kan höra av er här eller på min mail: ola.backstrom@gmail.com Tack på förhand!
  3. Hej! Jag och en kollega letar efter visuellt material att lägga ljud och/eller musik till. Detta gör vi helt gratis, det enda vi begär är att vi får använda materialet i demo syfte. Vi söker flera klipp med olika tema. Gärna action, landskap, "tysta" scener, reklamer osv Ni kan kolla in Sound Design portfolio of Ola Bäckström | OLABERO.SE och Olabero's sounds on SoundCloud - Hear the world för att se och lyssna på vad jag har gjort tidigare. Ni kan höra av er här eller på min mail: ola.backstrom@gmail.com Tack på förhand!
×
×
  • Create New...