Gå till innehåll

Douglas Olin

Medlemmar
  • Inlägg

    6
  • Blev medlem

Inlägg postad av Douglas Olin

  1. Jag har testat ibland med marknadsföring och med att sälja mig själv men det har aldrig lett till något.

    Däremot när jag jobbar för eget nöjes skull helt utan några som helst ekonomiska baktankar, då kommer jobben också.

    Jag har helt slutat med all aktiv marknadsföring men inkomsterna från filmjobb har ökat för varje år och är nu en stor bit av min årliga inkomst.

     

    Jag köper utrustning när jag har råd med det och jobbar fortfarande med grejer som väl ingen skulle kalla för "professionella". Jag försöker alltid förklara att jag har bara en väldigt liten kamera, och skäms själv ibland när jag kommer med den, men ingen har någonsin klagat på något.

    Jag har gjort filmer för privatpersoner, företag, föreningar och kommuner, förutom egna dokumentärer. Två av filmerna som jag håller på med nu skall några andra försöka att sälja till SVT.

     

     

     

    Intressant. Haha, vad använder du för kamera?

  2. Det kräver mycket arbete att marknadsföra sig själv när man nyss startat eget företag och tar lång tid innan man får ruljans på arbetet. Det kändes nästan lite avskräckande när mina branschvänner pratade om det, men efter lite pushande från mina dem tog jag nyligen tag i det. Precis som väntat är det glesare mellan jobben än vad man kanske önskar och endast tiden kan visa om de frön man sått går att skörda i framtiden :)

     

    Hur har er väg sett ut? Hur fick ni ert första jobb, kontakter etc. Dela med er av era erfarenheter!

×
×
  • Skapa nytt...