Jump to content

Douglas Olin

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

Community Reputation

10 Good

Personlig information

 • Job/title
  Filmfotograf
 1. Jag - och säkert många andra - tänker ofta "jag måste ha bättre utrustning innan någon vill anställa mig". Det du säger är ju ett bevis på att det inte spelar så stor roll, bara du vet vad du gör och har kontakter. Inspirerande.
 2. Hur fick ni era första jobb när ni just startat firma?
 3. Har du en pitch till någon av dina dokumentärer/program? Hur planerar du att marknadsföra kanalen till din ämnade publik? Jag blev nyfiken så jag vill gärna ha mer info om hela konceptet!
 4. Blev också intresserad av hur du tänker, Finns egentligen inga nackdelar med det :) Det går ju att börja litet och sedan kanske avancera till AB efter ett tag.
 5. Det kräver mycket arbete att marknadsföra sig själv när man nyss startat eget företag och tar lång tid innan man får ruljans på arbetet. Det kändes nästan lite avskräckande när mina branschvänner pratade om det, men efter lite pushande från mina dem tog jag nyligen tag i det. Precis som väntat är det glesare mellan jobben än vad man kanske önskar och endast tiden kan visa om de frön man sått går att skörda i framtiden :) Hur har er väg sett ut? Hur fick ni ert första jobb, kontakter etc. Dela med er av era erfarenheter!
×
×
 • Create New...