Jump to content

Trotir

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

Community Reputation

10 Good
  1. Tack Qrone för ditt tips om Eastwood på Cnema! Guld värt :)
  2. Tjena mors, jag undrar om det finns folk i detta forum som möjligen bor i Norrrköping, som är intresserade av att spela in kortfilmer. Jag har redan postat två ämnen om att starta ett filmsällskap som gör kortfilmer i staden Norrköping, dock så verkar det finnas lite knapert med Norrköpings bor som är inne på denna sida. Om du är intresserad skicka ett PM till mig. Jag får tacka på förhand om någon svarar.
  3. Hej! Det är så här att, jag kan väl kort och gott säga att jag har blivit intresserad av att helt enkelt göra film, jag har dock inte så stora erfarenheter av det, utan har enbart tack vare voodoofilm och diverse youtube klipp lärt mig hur det går till att göra en film. Jag har också ett par egen gjorda filmer, kanske inte så proffsiga, men i alla fall en bit på vägen. Så för att komma till saken undrar jag om det finns några som är intresserade av att göra film, eller om det finns något filmsällskap som har en plats över. Om någon är sugen, var inte rädda av att höra av er.
  4. Att jag inte hade tänkt på det!, tack jolt_joker, bra tips, dock så har jag lite knåpert med material och är troligtvis för ung för att de skulle vara intresserade ( är 17 år ), men varför inte prova!
  5. Hej, det är så här att jag ska bosätta mig i det sagolika Norrköping nu efter sommaren. Jag kan väl kort och gott säga att jag har blivit intresserad av att helt enkelt göra film, jag har dock inte så stora erfarenheter av det, utan har enbart tack vare voodoofilm och diverse youtube klipp lärt mig hur det går till att göra en film. Så för att komma till saken undrar jag om det finns några som är intresserade av att göra film, eller om det finns något filmsällskap som har en plats över. Utav mina egna erfarenheter passar platsen bakom kameran nog bäst för mig. Jag får tacka på förhand om någ
×
×
  • Create New...