Jump to content

Pearlareign

Members
 • Content Count

  22
 • Joined

Community Reputation

10 Good

Personlig information

 • City
  Varberg
 • Name
  Amanda

Filmskapande

 • Influences
  Heartless city (Koreansk tv-serie)
 • Gear
  Redigering: Sony Vegas
 • Interests
  Göra film, skriva
 1. Kankse eventuellt nåt liknande, eller ett helt nytt namn! Spelar ingen roll. Bara det har nån sorts betydelse och lättare att komma ihåg.
 2. Hej gott folk! I min film finns en Organisation som just nu heter ERULIBRA. Men namnet säger ingenting för att det bara kommit från min fantasi :P Det betyder ingenting underliggande eller speciellt. Så behöver förslag på bra namn på denna organisation. Vad Organisationen gör: Denna organisation fångar in Muterade Människor och experimenterar på dem och avrättar ibland. Men de muterade människorna är egentligen inte onda, men denna organisation mörklägger det på nåt sätt. Tack för mig!
 3. Det utspelar sig i en framtid där människan har utvecklats till hälften katter. Doktorns syster i koma, han försöker rädda henne. Allt hopp verkar förlorat och han är jagad av polisen. Efter hans föräldrars död så blev han mer eller mindre knäpp och påstår sig senare hittat en läsning för att rädda sin syster. Men jag vet inte vad ännu.
 4. Hejsan! Jag håller på med en sci-fi och har gjort många versioner. Gått så långt att jag nu bytat huvudperson xd Kortfattat: Samaels föräldrar dog i en farkost olycka, hans syster var med och hamnade i koma. De var på väg för att kolla när Samael tog examen inom Medicin. Samael försöker rädda sin syster och få henne att väcka upp. Han blandar olika drycker och ämnen för att hitta något som kan väcka henne. Han testar sina skapelser på främmande gamla människor. De dog. Därför blev han tillslut jagad av polisen och kallas för Doktorn. När allt hopp verkar förlorat för honom så träffar han
 5. Länge sen man skrev här nu men har skrivit en massa olika versioner och en av dem kommer jag jobba vidare med. Vilket är denna: V.4.0 Aarek Viper och hans äldre bror Merrick Viper sköter tillsammans en illegal organisation. Denna organisation jobbar med att sälja ÄKTA själar på den svarta marknaden. (De för bort folk på gatorna och extraherar själen från dem innan de förvarar den och säljer den till framförallt sexhandlare). Sen till ett problem i plotten som jag fortfarande spånar på :)
 6. I min värld så sitter personligheten i själen. Om du sett tv-serien Supernatural säsong 6 så är själen det som utgör personen :3
 7. Juste ja! Nu kom jag på en ursprunglig idé jag hade :D Det var att HP vaknar upp nånstans UTAN själ, vilket är väldigt ovanligt eftersom de flesta inte kan leva utan en själ. Och utan själ så är det enda HP kan KÄNNA smärta... För om man inte har en själ så känner man inte sympati, man gör saker för sig själv, självisk helt enkelt. Så då är det konstigt om HP VILL ha tillbaks sin själ när en själ bringar så mycket "smärta" och "Känslor". Så någonting eller någon måste få honom att kämpa för att få tillbaka sin själ. Hans själ kanske är speciell? Antagonisterna/Antagonisten kanske snor själar f
 8. Hej, kul att du tycker om idén :) Hade inte ens tänkt på inception förens du drog upp den ;) Mina tankar om denna film är att jag inte vill att det skall förvandlas till ett drama, utan jag vill att det ska vara ett sci-fi actionfyllt äventyr! :D En liten idé jag hade var att huvudpersonen kanske dör och får en ny själ i sig. Kanske är det något skumt med själen, kanske vill någon högt stående person ha själen? Han dras in i ett spel... Håller på att spåna för fullt med det här men kommer inte så långt än :/ Kanske du får några intressanta snilleblixtrar när du läser detta :)
 9. Men nu argumenterar vi inte om hur folk skriver :P ^^ Jag ska lyssna på musik och spåna lite till filmen :3
 10. Men att skriva "Så långt som filmen eller historien behöver" menas ju också att när jag väl kommit till slutet så ska jag inte försöka göra den längre än den behöver vara :P
 11. Ja självklart! Jag e väldigt noga med grammatiken när jag väl börjar skriva på MANUSET :) Och jag menar som historien tillåter ;)
 12. Jag KAN skriva manus och jag går utbildning och långfilm kan det bli, filmen blir så lång som den behövs. Jag förstod inte vad hon menade nämligen och kunde inte besvara vad hon frågade.. Just nu e jag inne i en period då man knappt har idéer medans man sedanh övergår i en period med massvis idéer. Det kan räcka med ett ord från någon eller en mening som hjälp, då försvinner mina tankar iväg och jag får plötsligt många idéer tack vare meningen eller ordet. :)
×
×
 • Create New...