Jump to content

Snaay

Members
  • Posts

    4
  • Joined

Snaay's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Ja, jag kör med uncompressed för jag vill spara på kvaliten så mycket jag bara kan.. Men det kanske jag inte ska? :) Det är en musikvideo som blandannat ska laddas upp på youtube och där vill jag att den ska kunna visas i 1080 i bra kvalite :)
  2. Hej allihopa! Jag har ett problem som håller på att göra mig galen! Jag har nyligen redigerat klart en musikvideo i Sony Vegas 12 som jag nu vill spara ner i .avi format (vilket jag har läst mig till ska vara det bästa formatet för att tappa så lite kvalite som möjligt). Videon är runt 3 minuter lång och mina krav är att videon ska sparas ner i 1920 x 1080, 29fps. Men när jag sparar ner videon så blir den 20 GB stor?! Vad gör jag för fel? Blir galen! Tacksam för all hjälp jag kan få!
  3. Precis som rubriken lyder så har jag fått äran att producera en låt till den legendariska gruppen Run DMC! Med i låten medverkar även en annan världskänd artist som jag inte vill gå ut med offentligt ännu. Vi jobbar just nu för fullt med en musikvideo till låten och vi är nästintill redo för slutredigering, MEN innan vi kan börja färdigställa videon så behöver vi hjälp med en grej... Den större delen av musikvideon är filmad på Times Square i New york men vi har även filmat Run DMC framför greenscreen. Det jag nu är på jakt efter är en duktig animerare/3d modellerare som skulle kunna hjälpa mig att sätta ihop en häftig greenscreenbakgrund scen till greenscreen scenerna! Idéer och referensmaterial finns! Någon som känner sig manad? Hör av er antingen här eller på nurecords@live.se
×
×
  • Create New...