Jump to content

Noaf

Members
 • Posts

  10
 • Joined

Noaf's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Men hur färgkorrigerar du i after affects när det finns övergångar som du lagt till i premiere? Och vad menas med "skicka ut filerna som nya klipp" menade du att rendera ut dem ut ur premiere pro för att sedan arbeta vidare i after effects?
 2. Min plan är att redigera flera små klipp, en i taget och sedan sätta ihop allt till en video. Jag förstog inte precis det du skrev, skulle du kunna ta det på en nybörjar nivå? Alltså vad ska jag göra för att få premiere pro att sluta sega och hacka så fort jag gör en liten ändring i AE ?
 3. Tja Jag använder dynamic link mellan premiere pro och after effects (båda cs 5.5) När jag öppnar ett klipp i PP för att sedan color correcta i AE så spelas det så segt i premiere pro. Varför? Jag förstår inte vad problemet kan vara.. Det utan dynamic link så spelas det upp i realtime liksom, inga problem alls. Men så fort jag gör en ändring i after effects så börjar segandet. Det är väldigt frustrerande och jag uppskattar all hjälp!
 4. Hejsan jag har länge sökt efter namnet på den där "dimmiga" effekten i en video. Här finns ett exempel i början av videon: Är det någon som känner till den?? (jag använder adobe after effects btw)
 5. Tjeeena! Jag undrar nämligen hur jag ska göra ifall jag vill arbeta med ett klipp i både premiere pro och AE. Jag brukar rendera filen fram och tillbaka men på så sätt förlorar jag kvalité. Finns det något annat sätt man kan göra det på?
 6. Ifall jag t.ex vill ladda den lilla biten jag redigerat på AE så tar det tid innan det blivit grönt. Och när hela biten är grön är det då möjligt att se den i realtid. Frameraten brukar vara på 30 fps ifall det va det du menade. en 5 sekunder lång bit kanske tar en halv minut att ladda.
 7. Grym video, men jag glömde nämna att jag har en Canon 600D/T3i. Så någon inbyggd slowmo blir det inte för mig =)
 8. Tjena, jag undrar om någon känner till ett sätt att få en riktigt lyxig slowmotion effect UTAN twixtor? Men med nästan lika imponerande resultat. Sedan undrar jag varför min preview är så seg på min After effects 5.5. Jag har 6GB ram ifall nån undrar.
×
×
 • Create New...