Gå till innehåll

JenRud

Medlemmar
  • Inlägg

    3
  • Blev medlem

Allt postat av JenRud

  1. För att förtydliga tidigare problem så blev bilden urdålig efter ha laddat ner den på burken, så det var mer än "upplösningsproblem" om man inte nöjer sig 50x50 pixlar ungefär. Det var nog som ngn nämde, problem med codec..... Men som sagt efter att jag laddade ner Pinnacle 9.3 plus så blev allt bra... ( Hade säkert gått bra med ngt annat program oxå, men det var det jag hade till hands.) iallafall så bra det kan bli med mina förutsättningar. //Jens
  2. Tack för alla svar! Jag vet inte ngt om codec, men jag installerade Pinnacle studio 9 och då funkade allt....äntligen! Som svar på tidigare svar/fråga så blev kvaliten dålig när Adobe importerade filen, följdaktligen oxå när jag sparade den på disk oxå. Är det så att man måste välja ngn codec manuellt i Adobe och isåfall vilken och hur...körde själv bara default.
  3. Hej! Har sökt i forumet men har icke hittat ett tillfredställande svar på detta problem som lyder som följer. Köpte en dv-kamera (SONY DCR-PC105E PAL) för ett år sedan, Installerade medföljande programvara (Imagemixer) i datorn (F-siemens (PC)1200MHz 256 ram 20Gb HD)...bildkvaliten blev grymt dålig..... Provade direkt till TV...Kvaliten blev bra.... Böt progvara till Adobe premiere pro....kvaliten på bilden i datorn blev lika dålig som tidigare... Har provat både USB och Firewire Skickade filmsnutten till polaren för att prova att köra i hans dator....skit igen! Snälla kan ngn hjälpa mig!!!
×
×
  • Skapa nytt...