Jump to content

Maxad

Members
 • Posts

  5
 • Joined

Maxad's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • First Post
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

10

Reputation

 1. Kul med fler svar i tråden, har bestämt mig för att försöka komma in till Umeå tror det är ett bra första steg mot mina mål. tanken är att verkligen försöka fokusera på 3d medan jag går linjen. För att senare gå en snävare kurs som riktar sig direkt mot 3d ifall jag känner att det behövs.
 2. Jo det låter förnuftigt, Jag har funderat på den här utbildningen: Digital medieproduktion - Umeå universitet Tror du det skulle funka som första steg mot mitt mål? Förstår att det kan vara jättesvårt att svara på frågan om du själv inte vet något om programmet, men skulle vara glad om du gjorde dett försök :)
 3. Okej, jag experimenterade lite med After effects i gymnasiet men var svårt eftersom man inte fick stöd av lärare så var väldigt svårt själv. Varför skulle du gå en bredare utbildning? Vad skulle du kombinera den utbildningen med? Jo har märkt att det inte är något man lär sig över en natt ;P Men är relativt van vid att slita hårt och har inget problem med att göra det så länge jag får resultat.
 4. Tack för länken! Skulle gärna vilja ha mer information av personer som går liknande utbildningar, är lite orolig över inlärningskurvan eftersom jag just börjat med animering och liknande.
 5. Har bestämt mig för att ta tag i mitt liv och börja plugga, jag gick media i gymnasiet och är väldigt intresserad av film. Så för några dagar sen bestämde jag mig för att viga mitt liv åt att göra specialeffekter till filmer?! Så kan någon på det här forumet putta/sparka en kille som har noll koll på det här åt rätt håll? Några funderingar: Hur mycket måste man kunna före man börjar utbildningen? Var ska jag gå utbildningen? Vilka krav ställs för att komma in? Finns det jobb efteråt? Har laddat ner blender och börjat latja lite för att se om jag ens tycker om det, och jag måste erkänna att det är kul =) MVH Maxad
×
×
 • Create New...