Gå till innehåll

Rosemarie

Medlemmar
  • Inlägg

    3
  • Blev medlem

Allt postat av Rosemarie

  1. Tack, ja, jag misstänker också att det kan vara nått fel på just konverteringen... testar det du föreslog. Återkommer... :)
  2. Åh, tack för svar... jag testar... Versionen är 3.0. Ja, det är 25 bilder-per-sekund på båda. Jag testade att göra om till MPEG, bara byta namn, men de är fortfarande ihoptryckta. Beskriv gärna lite närmare var jag ändrar proportionerna, jag kan inte hitta det... mina menyer är på Svenska... Det jag hittar som skulle kunna vara nått sån't verkar inte gå att ändra något i. Rullistorna med alternativ är ljusgrå om du förstår vad jag menar.
  3. Hej alla! Hoppas nån kan hjälpa mig med detta för jag håller på att blir TOKIG! Jag redigerar en film i Adobe Premiere Elements. Allt ser bra ut i redigeringen, men när jag exporterar till en avi blir ljudet osynkat. Jag har sett flera som frågat samma sak och jag har prövat de tips som getts, men inget hjälper. Det verkar som att problemet är att det är avi-filer jag redigerar från början. Org. filerna är .MOD (vad nu det är för ett format) och när jag redigerat dem och exporterar synkar ljudet. Men av någon anledning är dessa, som är direkt importerade från kameran (en hårddiskkamera) i fel format. Widescreen i kameran - ihoptryckt när de importerats och ihoptryckt i Adobe.. Är det inte det ena så är det det andra...Så jag konverterade filerna i WinFF till AVI Widescreen. De ser bra ut. Men ja, då synkar inte ljudet efter att de lagts in i Adobe och exporterats... Vad göra? Är det nån som vet?
×
×
  • Skapa nytt...