Gå till innehåll

Hybridmats

Medlemmar
  • Inlägg

    6
  • Blev medlem

Utmärkelser för Hybridmats

Rookie

Rookie (2/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. har inte postat så mycket på forumet men man får väl börja någon gång antar jag. jag har inte haft så många kameror under mitt liv började med en HV30 gick sedan över till en hackad Gh1 med lite objektiv och nu har man då gått och uppgraderat sig till en AF-100 Eftersom det är den första "pro" videokameran jag äger undrar jag om någon har lite tips på vad som är bäst att sätta sig in i med kameran behöver bara basic saker nu i början det sjuka är att jag ska iväg och göra ett jobb i st-tropez på onsdag och kameran kommer hem på tisdag. Trots att jag inte hållt kameran i handen ännu så är jag nöjd med mitt köp och det känns som ett litet hopp från en Gh-1 till en Af-100
  2. Hybridmats

    Kameraköp

    om man lever på att fota/filma och skiter i att återanvända banden?
  3. Hybridmats

    Kameraköp

    frågan kvarstår dock är det värt att läga 160:- på hdv band om man gämför med dv band som ligger på 35-40 :- ?
  4. Hybridmats

    Kameraköp

    Om du bara rekommenderar hdv banden för att det går att återinspela på de så spelar det inte mig någon roll då jag antagligen kommer att köpa nya band konstant istället för att återinspela.
  5. Hybridmats

    Kameraköp

    är redigt tacksam för alla svar som dyker in .. Problemet med en xf100 är att den tyvär ligger en bra bit över budget i dags läget. Band kamera jag är lite kluven men det skulle nog gå fint iaf. Med framereate drops jag tvivlar på att det skulle vara några större problem själv men jag vet inte då jag alldrig har hållt på med film innan. Väldigt många produktioner inom paintball innan hd blev stort var filmade med canon Xm1 och XM2 var lite inne på en sådan först men jag har insett att HD är ett måste i dagsläget. Någon mer som tror på problem med bandkameror? det här systemet kommer att köras i 1-3 år sen ska det bytas upp om produktionerna vi gör går som de ska.
  6. Nu står jag i valet och kvalet om vilken kamera jag kommer att inhandla inom en månad Kommer att bli en hel del dokumentärfilmande och action sport (paintball bmx osv) de 3 olika systemen jag har kikat på är Canon legria hf g10 Canon XA 10 Canon XH-A1 hdv Jag har precis gått ifrån att fota professionellt och håller nu på att röra mig in i filmbranschen som ett extra tillbehör inom vårat företag. Det jag är lite skeptisk till med XH-A1'an är att det fortf är bandinspelning och sen har jag inte helt 100 koll på om det är en redig HD kamera elelr inte. Som sagt jag är väldigt grön på området men man kommer ju ingenstans om man inte kikar runt lite och ställer frågor. Så kom gärna med andra förslag om ni vet något bättre system för max 16500:- ej inkluderat tillbehör eller moms.
×
×
  • Skapa nytt...