Jump to content

MickeSh

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

Community Reputation

10 Good
  1. Ni är guld värda, båda två. Stort tack för svaren, det blev mycket tydligare nu!
  2. Tack ska ni båda ha för svaren! Kan jag alltså få problem med konkurrerande verksamhet även om jag inte tar något uppdrag under tiden jag jobbar för min nuvarande arbetsgivare? Alltså enbart genom att ha en enskild firma utan uppdrag på sidan om?
  3. 1. Ja, jag har min huvudsysselsättning där. Sysselsättningen är ju redigerare och jag kommer att göra precis samma sak med min enskilda firma. Kommer eventuellt att jobba kvar hos precis samma arbetsgivare till en början och göra precis samma sak men istället fakturera dem för jobbet. Den enskilda firman kommer att vara min huvudsysselsättning d.v.s. TV-redigerare. 2. Okej, tack tack.
  4. Hej på er! Är helt färsk (som skribent) här på forumet men en flitig och uppskattande läsare sen en tid tillbaks. Jag är TV-klippare och har efter flera års klippande och diskterande med kollegor bestämt mig för att starta en enskild firma (FA-skatt) och börja fakturera mina arbetsgivare istället för att gå på "lön" som jag i dagsläget gör. Jag ska inte slösa er tid med frågor som jag kan hitta på verksamt eller hos skatteverket, tänkte bara fråga ett par saker som jag inte hittar svaret på/inte förstår; Jag sitter just nu på ett kontrakt hos en arbetsgivare året ut, jag har fort
×
×
  • Create New...