Gå till innehåll

zingzang

Medlemmar
  • Inlägg

    3
  • Blev medlem

Utmärkelser för zingzang

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Nu har jag lagt ut några små smakprov av små musikaliska projekt som jag har gjort. Gå in på http://www.myspace.com/dreamofmagic för att lyssna. Det lättaste är att klicka på playknappen till vänster om låttiteln, trycker man på låttiteln byter man sida och det blir lätt krångligt. Som ni märker är det mesta sådant som bygger på orkester-instrument, men jag har en lite mer "modernt" sound på låten A Neverending Modern Day. Och sedan håller jag också på med rock-musik så olika instrumentala el-gitarrslåtar är inte heller något problem om det skulle behövas. Men vad jag menar är alltså inte att ni ska använda något av det som finns på myspace utan jag kan så att säga specialskriva som det så märkvärdigt vackert heter. Hör av er om ni är intresserade!
  2. Hej igen. Jag har inte lagt ut något än, men har tänkt göra det ett tag. Ska se till att lägga ut några små smakprov på myspace kommande veckan tänkte jag. Jag återkommer!...
  3. Jo, jag har tidigare jobbat mest med rock och pop men har under det senaste året börjat jobba med mer filmmusik-aktig instrumental musik. Mest musik som bygger på den klassiska orkestern på olika sätt, alltså med mycket stråkar och sånt. Nu tycker jag att det vore mer än väldigt kul att få verkligen göra musiken till något på riktigt, alltså specialskriva musik för en film. Och då tänkte jag på att det ju görs mycket independent-film och att det kanske finns någon som vill ha ett eget soundtrack. Jag känner dock att det kanske är lite mycket att kasta sig in i en långfilm på en och en halv timme när man inte har någon vana till det. Så jag tar i första hand någon kortfilm av något slag. 5-30 minuter lång kanske. Jag känner att jag är öppen för egentligen vilken genre som helst. Så om du letar efter musik till ditt projekt: här är jag! Låt mig testa, och gillar du det inte så får vi göra om eller också får jag sparken utan att bli arg för det =) Jag kan tänka mig att jobba gratis också om ni inte har någon budget till någon ekonomisk kompensation. Jag är redo!
×
×
  • Skapa nytt...