Gå till innehåll

favetelinguis

Medlemmar
  • Inlägg

    4
  • Blev medlem

Utmärkelser för favetelinguis

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Ok så för att sammanfatta kan man säga att om jag ska använda kameran mer till hemmabruk och bränna ut NTSC dvd till mig själv och vänner spelar det inte så stor roll vilken kamera jag köper så länge mottagaren har en relativ ny tv. Jag kommer spela in i HD kvalitet så kvaliten på filmerna kommer inte skilja sig märk värt beroende på kamera...? Om jag gör lite klipp och lägger ut på nätet har kameran heller inte så stor betydelse. Endast om jag ska spela in filmer och distribuera till en "okänd" grupp människor bör jag ha en PAL kamera så att jag kan vara säker på att alla i europa kan se filmen...?
  2. Nu förstår jag inte. hur skulle det gå att ställa om mallan PAL och NTSC? Dessa 2 säljs i affären jag kikat på: http://www.bhphotovideo.com/c/product/674166-REG/Panasonic_HDC_SD60S_HDC_SD60_High_Definition_Camcorder.html http://www.bhphotovideo.com/c/product/675362-REG/Panasonic_HDCSD60SE_HDC_SD60_HD_PAL_Camcorder.html Som du ser sälj dom under 2 olika namn där PAL versionen säljs för nära på DUBBLA priset så vore konstigt om det gick ställa om? Du säger skillnaden är stor... Hur menar du då? Är det sämmre bild i en NTSC kamera?
  3. Ok men om jag bara ska se på det i datorn spelar det ingen roll eller? Sedan är det välmånga nya tv apparater som stödjer både pal och ntcs?
  4. Tänkte köpa följande kamera i USA nu när jag är här Panasonic HDC-SD60 (http://www.panasonic.se/html/sv_SE/Produkter/Videokamera/HD-videokamera/HDC-SD60/overview/3313366/index.html). Undrar hur jag ska tänka när jag köper kameran här, finns kameror som heter PAL men som är betydligt dyrare, behöver jag verkligen en sådan eller går det konvertera min film osv eller vad ska man tänka på med en kamera från USA`? //Henrik
×
×
  • Skapa nytt...