Gå till innehåll

Halvguden

Medlemmar
  • Inlägg

    4
  • Blev medlem

Utmärkelser för Halvguden

Rookie

Rookie (2/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Tack för feedbacken, du berör bra punkter och jag håller med dig. Jag håller på med en ny version och alla kommentarer värderas högt. Tack igen.
  2. Tack för kritiken! Det uppskattas och jag ska ha det i bakhuvudet till framtida versioner. Och du har helt rätt angående walls-of-text och blocken, det borde bantas.
  3. Hej! Jag har en ganska allmän fråga som jag för tillfället inte kan lista ut själv. Om jag vill börja tjäna pengar på det jag skriver. Jag är en oetablerad manusförfattare. Hur går man till väga? Vi säger att jag har ett kortfilmsmanus, som jag är nöjd över, vem kontaktar man då? Vi säger också att jag inte vill göra den, alltså jag vill bara sälja manuset, hur gör jag då? Kontaktar man ett produktionsbolag som inriktar sig på kortfilm, pitchar idén i ett mail, och säger att man vill sälja det? Eller såhär, jag har skrivit ett kortfilmsmanus, som jag även vill regissera, gäller samma procedur då med produktionsbolaget eller? Jag antar att de vill se mitt CV då och tidigare produktioner jag gjort, de slänger ju inte pengar överallt de förstår vi alla. Hur går det till egentligen? Gäller även samma sak för novellfilmer och långfilmer för en oetablerad filmskapare? Jag har regisserat en kortfilm, vi fick då budget(inte lön), av en filmpool, det gick utmärkt, men jag tänkte på hur man börjar tjäna pengar på det?
  4. NY VERSION 2 Manuset är 27 sidor, Kort om filmen. Titel: Bara lite kokain. Bara lite kokain handlar om tre killar i 20 års åldern som råkar, under drogpåverkan, spöa en kille på krogen. I tron om att killen på krogen kan ha dött, lämnar de sin hemort tills de vet vad de ska ta sig till. På resan, med inställningen om att deras framtid är förstörd, öppnar de sig för varandra på ett sätt de aldrig hade vågat annars. De ställs vid valet om att göra det som är enkelt eller det som är rätt. Genre; Ungdomsdrama Liknande(obs bara liknande) stiler, Hata Göteborg, Fucking Åmål, Sebbe. Premiss i stuk med; Vad skulle du göra om du råkade ha ihjäl någon i ett fylleslaggis? / Att bli vuxen är svårare än vad man tror Kom mer än gärna med kommentarer, kritik och förslag på saker att ta bort/lägga till/ändra/stryka/vad ni gillar/inte gillar, vad ni än tycker! Mvh Seb J
×
×
  • Skapa nytt...