Gå till innehåll

eely

Medlemmar
  • Inlägg

    7
  • Blev medlem

Utmärkelser för eely

Rookie

Rookie (2/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Tackar djupt luze. Låter som att mygg-möjligheten kommer bli väldigt bra för oss. Jag får snart information om kameran då den snart kommer hem till min kamrat. Kommer då att se om det fungerar och om det behövs, fråga om mer hjälp! Tackar för feed-backen!
  2. Tackar djupt för förklaringen. När de gäller hyrningen är jag dock inte lika positiv, mestadels för att vi kommer att utnyttja produkten mer än 10 gånger vilket gör det otroligt dyrt. Duger någon av setten jag linkade?
  3. Hej! Efter min förra tråd fick jag rekommendationen att köpa en mygga att ha till en typ av inspelade föredrag som jag och en kompis skall göra som ett projekt. Nu är min fråga hur jag spelar in det som pratas i myggan, om det går att koppla till en kamera och hur kvaliteten i så fall blir? Hur fungerar egentligen en trådlös mygga? Vi kommer att ha tillgång till en bra laptop där vi kan fixa musikprogram (t.ex. audacity), hur fungerar det att spela in på detta och sedan klippa ihop med film i Premiere (som vi har tillgång till)? Sen kommer fråga två. Fungerar något av dessa paket? Vilket rekommenderar ni? OBS! Myggan kommer användas i slips-clip på kläderna OBS! 1: http://www.mnaudio.se/mr-su9-tradlos-mygga-p-331.aspx 2: http://www.4sound.se/itempg.aspx?id=818985&artno=196224 3: http://www.4sound.se/itempg.aspx?id=790307&artno=183998 Har fått intrycket att både sanheisser och behrigner är seriösa och bra märken med hög kvalitet. Vi kan absolut inte sträcka oss över det dyraste av dessa!
  4. Det låter som en trevlig lösning, dock verkar det som att de billiga trådlösa myggorna går på 4k och inte 2k :) Som sagt har vi tyvärr bara 2000 till vårt förfogande.
  5. Den som skall prata kommer att röra sig fram och tillbaka i x-led vid tavlan. Vi vill ha ljud "hela tiden" då vi förklarar samtliga steg i genomgångar.
  6. Kom Igen nu människor! Jag behöver mer än visningar! :)
  7. Hej kunniga människor på detta forum! Det är så att jag och en kompis snart skall göra ett projekt där vi skall filma ett läromedel som sedan skall kunna användas av yngre elever. Vi har redan en helt okej digital-kamera som kommer att användas för inspelning av bild. Vi vill dock ha lite bättre ljud än vad denna kan erbjuda. Problemet är att vi absolut inte kan sträcka oss över 2 laxar. Jag har funderat lite på möjligheten att köpa en Zoom 2H och använda denna på katedern om vi sedan rör oss på tavlan bakom. Jag undrar dock hur detta fungerar? Kanske blir det för långt avstånd till tavlan fågelvägen? Kanske låter det konstigt när man rör sig i x-led (sidoled)? Kanske låter det konstigt när vi byter "berättare" då den ena är 40 cm längre än den andra? Hur är ljudkvaliteten? Blir den okej att lyssna på under "genomgångspass"? Det skulle vara underbart samt hjälpande om jag kunde få lite kunnig hjälp! Tack så hemskt mycket! eely
×
×
  • Skapa nytt...