Jump to content

Marzouki

Members
 • Posts

  5
 • Joined

Everything posted by Marzouki

 1. Detta är första utkastet. 123.rtf
 2. Håller helt och hållet med. Gruppen med särskilda insatser låter som en specialklass i sundbyberg. Men jag känner i fingertopparna att jag bara måste få delge mina favoriter, inom svensk film. Fyran nyanser av brunt Farväl Falkenberg Vinterviken Nattbus 807 Sökarna 30:e November Dom kallar oss mods Barnen från Jordbro Änglagård Så som i himelen En Kärlekshistoria Mitt liv som hund Den bästa sommaren Tomten är far till alla barn Göta kanal Black Jack Sällskapsresan Stockholmsnatt Besökarna Repmånad Vägen ut
 3. Marzouki

  Komedi

  "Komedi syftar till att väcka glädje hos åskådaren eller rentav locka till skratt" Du kanske inte tyckte det va kul, eller vad menade du med ...va?
 4. Marzouki

  Komedi

  Vi ser en film som har en negativ tyngd i form av sorg. Kan tänka mig att en kille är ute i skogen och rensar sina tankar efter en tragisk händelse som han i stunden känner sig hopplös av men som vi tittare känner att tiden läker. Hursomhelst, här i denna stund, ser vi en kille sittandes i skogen med sina tankar och när vi börjar höra bakgrundsmusiken som sakta lockar fram groparna i halsen på publiken så kommer helt sonika en tjädertupps felriktade kärleksbestyr mot den sorgsna man som såklart blir ställd. En kamp uppstår, och en tjädertupp är rätt stor, och bevingade djur är rätt skrämmande på nära håll. Den sorgsna killen blir rädd och försvarar sig istället för att attackera. Tuppen lägger sin säd på den sorgsna killen och försvinner. Hur roligt är inte det, vändningen från gropen i halsen till gapskratt som förlängs med rätt musik i en kamp som skildrar sexuella svagheter hos denne man . Sen kan man säkert spexa med att den sorgsna mannen blivit dumpad av sin kvinna för att han inte är tillräckligt attraktiv, och att han saknar dominanta drag.
×
×
 • Create New...