Gå till innehåll

realitybites

Medlemmar
  • Inlägg

    5
  • Blev medlem

Utmärkelser för realitybites

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Hmm, Canon hf200 25p tyvärr inget testklipp Quicktime uppdaterar väl sig själv så jag förmodar att det är den senaste versionen? (sitter inte vid min dator nu) En annan sak som slog mig. finns det ingen sida, tråd, med AVCHD REDIGERING- ALLT DU BEHÖVER VETA`:) Märker att jag inte hänger med på alla termer osv. när jag googlar runt. Var lär man sig mer? Man märker ju uppenbart att många är osäkra och inte får till det riktigt. Och i forum får folk ofta inte några riktigt bra svar heller. Enligt min uppfattning då jag klickar runt.
  2. Ok, Jag upplever det väldigt irriterande när man inte kan se något av det man jobbar med. Utan måste exportera för att se resultatet. Är det någon som vet varför det blir helt grönt mitt i mina klipp ibland ? Vad beror det på ? Det är inte i övergångar eller på effekter utan mitt på vanliga klipp kan det bli 2 sekunder helt grönt..
  3. Men tror ni datorn ska palla med eller ska man byta dator?? Jag vill helst inte gå ner i kvalité.. grafikkortet är uppdaterat..
  4. Jag har uppdaterat, dock inte det som kom igår då. Det borde väl fungera iallafall..? ramen är på 4Gb vad är P2 formatet ? Jag förmodar att man går miste om kvalitén då?
  5. Jag försöker redigera film med premiere pro. Min dator är en HP vista home premium intel core 2 duo CPU T8300 @ 2,4 GHz Nivida GeForce 8800M GTS Ska det gå att jobba med MTS filer med denna dator? Jag upplever det som väldigt trögt. Och i "preview" rutan hackar och hänger inte bilden med alls. Är det så? Sen när jag exporterat filmen så är det ofta gröna filmrutor mitt i klippen..VARFÖR? Man lägger ner massa tid och så när man väl får se resultatet så är det bara att börja om!? Slutresultatet kan även det hacka lite.. Tacksam för tips kring MTS filer och redigering, redigeringsprogram osv.
×
×
  • Skapa nytt...