Jump to content

pusselbit

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

Community Reputation

10 Good

Personlig information

Filmskapande

 • Interests
  filma, redigera, basket, vänner
 1. Är på jakt efter lite duktiga musiker som vill vara med och dra ett strå för att försöka bekämpa barncancern! Jag följer nu i vår ett gäng cyklister från Skåne som tränar inför att i sommar, tillsammans med ett lag från Stockholm och ett antal lag från Danmark, cykla hela vägen ner till Paris. Jag följer och filmar dem när de är ute och tränar och cyklar runt i Skåne nu, när de är på event av olika slag för att samla in mer pengar till fonden och ska som sagt sen följa dem på deras resa hela vägen ner. Då min passion är filmandet söker jag nu duktiga musiker som skulle vilja bidra me
 2. Premiere Pro CS4. Det är ju olika vad jag vill ha ut det i från gång till gång. Ibland dvd kvalitet, ibland för att ligga uppe på internet.. Jag spelar in på mini DV-band.
 3. Har precis installerat Premiere Pro på en ny dator. Vet när jag installerade det på min gamla dator att där är en del inställningar man bör ändra vad gäller capture, import, exprotering och liknande. Fick hjälp med det sist men har inte möjlighet att få kontakt med den personen nu. Någon som skulle vilja hjälpa mig med vad det är jag bör ändra utifrån de automatiska inställningarna? Och sist.. Om jag redigerat en film i CS4. Går det att öppna den i CS3 då och fortsätta redigera den där?
 4. Ja jag har sett det med. Men finns det inget annat sätt man som helt vanlig privatperson kan fakturera själv? Tycker ju att det inte borde vara så svårt? Det måste väl ses som en hobbyverksamhet det här? Det är ju inget jag fått in pengar på tidigare och hade inte tänkt starta något eget företag nu iheller..?
 5. Har fått i uppdrag att göra en produktion för en organisation. Tanken är att de ska betala en klumpsumma till mig där allt är inräknat. Hyra av kamera, materialkostnader, resekostnader, filmandet, redigerandet och färdigställandet av ett antal dvd fodral och skivor osv.. Allt som allt har vi kommit fram till att jag ska få 8000 kr. Hur ska jag göra med betalningen om jag inte har F-skatt eller något registrerat företag eller vad det nu är man behöver ha? De som beställer av mig är en organisation och behöver ha en faktura som de betalar via. Måste de betala moms/skatt(?) på det de
×
×
 • Create New...