Gå till innehåll

Fiddan

Medlemmar
  • Inlägg

    3
  • Blev medlem

Utmärkelser för Fiddan

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Nu när jag läser det jag skrev så låter det riktigt patetiskt.. att jag flera år efteråt "lever" på en gammal prestation och är mallig för det.. så är det inte men filmen var faktiskt bra då men nu är det ju bara skräp.. Anledningen till att jag började anteckna var för att jag har extremt kort närminne nästan som killen i memento, Jag behöver anteckna allt kul som händer i livet för att orka leva i princip.. men men, jo visst men jag vill inte inte att i slutet utav filmen så räddar lasse världen och desarmerar en bomb eller liknande utan det är personerna i sig som är handlingen och inte vad det gör i filmen om du förstår.. Tänk dig den brittiska The office.. Materialet som jag har kan användas till någonting helt annat också så klart så man kanske bara kunde ge bort "skämten" till någon som behövde dem.
  2. Jag tror att skulle restaurangen ha skyltar 2 veckor innan att det är filminspeling där om 2 veckor så skulle restaurangen få mer besök kanske? kan ta den tiden med minst kunder så kanske det kommer 5 extra som är nyfikna och vill vara med på film?
  3. Hej hej jo för ca 4 årsedan så började jag nästan dagligen skriva ner allt roligt som har hänt och roliga observationer osv som jag har gjort. allt började när jag gick i årskurs 9 och regisserade en film och hade turen att ha 4st riktiga teater apor i klassen som vart "snygga" och bra på film. jag vart bara statist under den drygt 30 min långa filmen som blev hyllad i hela skolan och mina vänner som spelade fick all cred utav tjejerna och alla andra.. tur nog så fattade svenskaläraren att jag vart huvudet bakom det hela och fick mkt cred utav henne och ett mvg trotts att jag knappt kan skriva eller vet vad ett substantiv är. Jag har under 4årstid skrivit ner små saker nästan varje dag som sagt och har 4 riktigt starka personligheter. Jag har en filmide som enligt mig är klockren, en svart drama komedi. de 4 personligheterna är arbetskamrater och kan omformas till nästan vilken arbetsgrupp som helst. Jag har roliga citat,skämt och händelser som fyller 90 word sidor. Filmen skall inte handla om någonting förutom de här personligheterna och när de interagerar med varandra på arbetet. Filmen skulle inte kräva någon budget alls i princip och jag skulle vilja göra den själv. MEN allt jag har finns i mitt huvud mina anteckningar förstår ingen hur de ska användas och när de är roliga och jag kan inte skriva ner det på papper och manus behärskar jag inte att skriva.. skulle jag göra det själv skulle det bli för rörigt och jag skulle komma på förmycket i efterhand och aldrig bli nöjd.. Funderar på att filma en pilot på 15 min och skicka iväg å se om något proffs vill ta över med mig vid sin sida kanske... Vad skulle nu gjort?
×
×
  • Skapa nytt...