Gå till innehåll

trowald

Medlemmar
  • Inlägg

    6
  • Blev medlem

Utmärkelser för trowald

Rookie

Rookie (2/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • En månad senare
  • Ett år
  • Överlevde första veckan

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Vår kran är i stort sett helt i aluminium, förutom plattorna. Vi byggde enligt denna video: http://www.youtube.com/watch?v=I730dJmOBL0. Bifogar bilder. Hela alltet inklusive plexi-plattorna kostade 1100 kr. Vi köpte all aluminium på bauhaus och det var relativt billigt. Vi har nu beställt högtalarstativ. Men jag har fortfarande ingen aning om hur vi ska få på ett tripod-huvud på det. Har någon en idé?
  2. Det skulle absolut funka.. måste dock veta om det är möjligt att fästa ett tripodhuvud på den. Jag bor i Uppsala.
  3. Bra, tack så mycket.. behöver dock ett huvud som på en tripod för att kunna tilta kameran. Går det att sätta på ett sådant på ett högtalarstativ. Om ja, hur?
  4. Tja! Jag och min polare har byggt klart en kran, det enda vi saknar är ett stativ till den. Själva kranen väger 7 kg och kameran (Sony hdv z1) 2,1 kg. Vi behöver alltså ett stativ som tar en del vikt. Vi har redan lagt ner rätt mycket pengar på kranen så vi har inte lust att lägga ut så jättemycket mer, är det någon som har något tips på en billig tripod som tar en del vikt?
  5. trowald

    Spränga en kyrka

    Tack för svaret! Nu har jag fixat ray fire och gjort en animation i det. Förstår dock inte alls hur jag får in den i AE. Vill göra den till en png-sekvens, men förstår det inte alls. Action Essentials 2 har jag redan och jag kommer använda mig av det, men jag vill verkligen ha effekten av att tornet går sönder och ramlar ner.
  6. Hej! Jag och min polare håller på att göra en actionfilm som projektarbete. I början av filmen bryter ett världskrig ut och i en av scenerna skall ett flygplan skicka en missil in i ett kyrktorn så att det ramlar ner. Hur jag fixar planet och missilen är nog lungt, men just hur jag skall få domkyrkotornet att ramla är ett större problem. Jag är fullständig nybörjare i 3d-program, men har ganska stor kunskap inom AE. Jag antog dock att en 3d-modell av tornet behövde byggas och testade att bygga en i 3ds max. Resultatet blev jag ganska nöjd med för att vara nybörjare. Lägger upp bilder på kyrkan (uppsala domkyrka) och modellen jag byggde. Om ni har några tips om hur jag kan gå tillväga så snälla, hojta till. Läste lite om ray fire till 3ds max, kan det hjälpa mig?
×
×
  • Skapa nytt...