Gå till innehåll

Punchedbypanda

Medlemmar
  • Inlägg

    3
  • Blev medlem

Allt postat av Punchedbypanda

  1. Ja, som rubriken säger så skulle jag tänka mig att arbeta för gratis. En del skulle nog säga att jag har en brist på erfarenhet och det kan vara sant. Förutom en del små kortfilmer, så har jag inte gjort så mycket. Men jag är oerhört intresserad av allt som har med film att göra och jag skulle nog säga att film är mitt liv. Först och främst fascineras jag av arbetet som regissör och författare. Jag kan med säkerhet säga att jag har drivkraften och viljan! Så, om det är någon här ute som vill ha någon hjälp, med vad som helst, så är det bara att höra av sig. Det enda jag vill få ut av det här är erfarenhet och nöje! Jag väntar med spänning!
  2. Detta låter intressant! Skulle jättegärna vilja vara till hjälp som kamerassistent. Jag har dock ingen erfarenhet av detta men det skulle vara oerhört kul! Det skulle vara extremt trevligt om du kunde höra av dig. Jag har som sagt ingen erfarenhet, men om du behöver annan hjälp så ställer jag troligtvis upp på det med!
  3. Ja, frågan är ju i rubriken. Hur skulle ni göra om den här scenen om ni fick göra hur ni ville? Man kan säga att ni har stor konstnärlig frihet och får ändra den hur mycket ni vill. Men innebörden måste dock vara den samma! :) Så, här är klippet: http://www.youtube.com/watch?v=QKnvD5Ok5iY Länka gärna andra klipp och scener ur filmer som ni tycker är intressant filmade och välgjorda!
×
×
  • Skapa nytt...