Gå till innehåll

mafu1234

Medlemmar
  • Inlägg

    7
  • Blev medlem

Utmärkelser för mafu1234

Rookie

Rookie (2/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Såhär ser mitt ut, räcker gott och väl. Kan faktiskt rekommendera dessa två Dell skärmar, inte att leka med, hehe. Kameran från mobilen sviker dock, så ni ser det med ganska dålig kvalité.
  2. Jag söker duktiga,seriösa och ambitiösa skribenter som vill utveckla sin talang på en nystartad filmsida. Arbetet ger förutom erfarenhet en utmärkt referens då vi hoppas sidan ska växa de närmaste åren. Arbetet är ideellt. Maila: marcus@gekkomagazine.se
  3. Hejsan, jag håller på med en seriös action film. Det jag skulle behöva till den är snabb och rå drum n bass med mycket energi i den. Tanken är att jag vill ha den under en hetsig bilscen. Någon som är intresserad?
  4. mafu1234

    Hjälpa filmskapare

    Ja precis. Kanske lite svårt ibörjan med att tjäna pengar, men genom reklam så småningom så kan man få in lite pengar genom det på våran hemsida t.ex. om vi har en flashspelare som visar upp trailers så kan man ha reklam innan det. Det finns ju lite olika förslag på grejer man kan få in pengar. Eftersom jag gör detta genom skolan också så har jag tillgång till deras resurser som är väldigt bra.
  5. mafu1234

    Hjälpa filmskapare

    Om du vet vad ett filmbolag gör borde du ha en aning om vad jag vill göra, fast med lågbudget filmer till en början. Göra reklam genom att göra posters och sätta upp dem, reklam på hemsidor, få upp filmer på öppna kanaler runt om landet och hjälpa till med pengar kanske senare, hjälpa filmskapare att få ut sina filmer helt enkelt.
  6. mafu1234

    Hjälpa filmskapare

    Nej alltså ett helhetskoncept om du förstår vad jag menar. Som ett mindre filmbolag.
  7. Jag är i startgroparna att kanske starta upp något företag som hjälper filmskapare att producera och göra reklam eller ha det som en portal för att få fram nya filmskapare. Vad skulle krävas för att få er intresserade eller vad saknas?
×
×
  • Skapa nytt...