Gå till innehåll

Håkan Erlandsson

Medlemmar
  • Inlägg

    4
  • Blev medlem

Utmärkelser för Håkan Erlandsson

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Nu har jag iofs bytat till PRE8, men det var ditt tips om rendering som ledde mig rätt. Du kan i alla fall tillskriva dig en kunskap som inte Adobes helpdesk klarade av. ;) Inget hackande längre, sköönt!
  2. Sten är nog rätt på det med renderingen. Nytt problem har dock uppstått. När jag gör renderingen så börjar det som den skall ( alltså när jag dragit ner klippen och trycker retur) men kraschar hela tiden efter en liten stund. PRE7 klagar på lite minne och att det inte går att skriva till diskarna, de har jag dock testat och minne i maskinen har jag så det räcker och blir över. Fantastiskt irriterande det här. Frågan är om PRE7 inte klarar Win7. Jag har även provat att köra den i XP-mode, men det blir inte annat resultat för det.
  3. ..... 8.702.0.0 den ska vara från den 2010-02-02. Bara så vi pratar om samma sak, rendera för mig är när jag har redigerat filmen och "gör den färdig" exempelvis i mpeg. Är det det du menar, så nej då har jag inte renderat den innan. Borde jag det och till vilket format i så fall?
  4. Jag hålller på att få spel. Jag har PRE7 och stora problem med att se filmerna som jag spelar in med min Canon HF10. Jag har efter tips här, laddat ner VoltaicHD och konverterat dem till AVI-klipp istället, men det funkar inte ändå. Mitt bekymmer är således att när jag dragit in klipp i PRE7 och endast försöker spela upp dem för att kunna påbörja mitt redigeringsarbete, så hoppar antingen filmen eller ljudet eller båda. Jag sitter på en Win7-maskin 32bitars med 0-raidade diskar för högsta hastighet. Quad-cpu Q9550 på 2,83mhz 4gb ram och ett ATI Radeon HD4550 grafikkort 512mb. Kan det vara grafikkortet som inte är tillräckligt kraftfullt? Jag ringde Adobe och pratade med supporten, och de menade på att det beror på att inte min processor är tillräckligt snabb per kärna, dvs att PRE7 kräver en hastighet om 3,3ghz för att köra, och att det är bättre med en äldre cpu med en kärna som är på exempelvis 3,6ghz än att köra min quad på 2,83. I mina öron låter det helt vansinnigt, någon som vet om det stämmer? Till saken hör, att om jag kör igång aktivitetshanteraren så är jag lååångt ifrån att slå i taket, både när det gäller minne och processorkraft. Vad göra innan sakerna åker ut genom fönstret?
×
×
  • Skapa nytt...