Gå till innehåll

andersbbb

Medlemmar
  • Inlägg

    7
  • Blev medlem

Utmärkelser för andersbbb

Rookie

Rookie (2/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Jag är så sugen på att köpa en 550d men jag köpte hv30 för ca ett år sen, så det känns lite dumt att köpa ny kamera igen.. Så jag bara undrar om det är dum idé att sälja min hv30 och köpa en canon 550d?
  2. Hej! Har exporterat en 30 minuters film från final cut, problemet ær att ljudet kommer i osync efter exportering, det hackar till lite i final cut, men trodde det skulle løsa sig efter exportering. Nån som har nåt tips på vad felet kan vara?!
  3. Hej! Undrar om någon har koll på hur man bäst exporterar hdv matrial till ps3? Altså vilket format och workflow. formatet är hdv pal 1080i, undrar altså vilka settings som skall vara för att få bästa möjliga kvalité men inte allt för stor fil. Det 25 minuters film som jag skulle vilja ha runt 2-4 gig. Arbetar i final cut pro Väldigt tacksam för svar!
  4. Jag gør om klippen i programmet JES deinterlacer från 50i till 50p, går mycket fortare æn optical flow i final cuts motion. Då blir de bra flow med 50% av orginal hastigheten. inga hack. http://www.vimeo.com/3336908
  5. andersbbb

    Problem! 720 30 pn?

    Tack så mycket folket! Det løste sig, lyckades konvertera i jes deinterlacer samt fcp.
  6. Okey, Jag är inte helt insatt i format för hdv osv, men jag filmar iaf med canon hv30, filmar i formatet HDV 1080 50i. Jag ska skicka skate(rollerblades)-footage till ett skateföretag i usa som skall använda klippen i sin nya film. Finns det nån chans att konvertera klipp till följande? "standard frame rate is 72030pn and for slow motion 72030pn and change the frame rate to 60" Har jes deinterlacer för att konvertera men förstår inte helt vad som menas med "30pn"? Väldigt tacksam för svar! Mvh Anders.
  7. Skall köpa ny kamera snart... jag funderar på canon hv30 eller panasonic hdc-sd100? Hur är det med avchd(panasonic kameran)? Är det okey att redigera det formatet på en imac 20" 2.4 ghz 2 gig i ram? Eller ska jag ta canon hv30 istället? Jag är förvirrad! Hjälp mig!:)
×
×
  • Skapa nytt...