Gå till innehåll

kungkokkos

Medlemmar
  • Inlägg

    6
  • Blev medlem

Allt postat av kungkokkos

  1. Jo det gör det nog men dom templatesen kostar pengar, eller har dom gratis templates också som jag missat?
  2. Undrar om det finns nån go sida med lite gratis templates till aftereffect? projectfiles med klara rörelsebanor, objekt mm där man bara kan byta ut lite grejer som man önskar? har letat överallt men hittar bara köp versioner... nån mer som är ute efter samma sak som jag kanske?
  3. Som en liten följdfråga här då, finns kanske också nån annanstans på forumet men jag fattar inte riktigt ändå.... Har en Canon EOS 30d med ett 50mm f1,8 objektiv för tillfället, hur funkar det med bländaren om jag kopplar på den på en 35mm adapter? Är den alltid helt öppen när den inte för ström eller? Finns ju ingen reglage du ställer in bländaren på själva objektivet utan det gör jag ju genom kameran? Eller tänker jag fel? tacksam för svar! PS. Efter att ha sett de flesta testfilmerna med 35mm adaptrar på youtube kan jag bara säga att jag bara vill spy på löv som fladdrar i vinden verkar vara det roligaste man kan filma med en sån adapter...
  4. Hoj!

    Såg i Vault35 diskussionen att du hade köpt deras 35mm adapter. Tänkte bara höra om du var nöjd med den? Funderar på att köpa en likadan till min HV30. Kan du rekomendera den?

  5. Ok, då är jag med, manuell fokus känns väl aktuellt då man kan fokusera på mattsikvan för hand och slippa hålla på och försöka tvinga fokus dit?
  6. Har sökt på forumet och hittar inte nåt svar så jag skapar en ny tråd. Nu är de så här att fassan har en ca 4 år gammal JVC dv kamera jag brukar använda när jag filmar. Har tittat på det här med 35mm adaptrar ett tag nu, både vault35s samt DIY varianterna. Min fråga är om det går att hänga på en sån på ett gammalt JVC herk? det borde väl inte vara något problem bara den har en filtergänga eller? Har inte kameran här för tillfälllet men jag tror den har det. Eller är det något annat som krävs för att få det att funka? Låsa fokuseringen kanske? Har jag aldrig gjort och vet inte om det fungerar på vår kamera... Jaja om någon känner sig manad får ni gärna svara. haj haj
×
×
  • Skapa nytt...