Gå till innehåll

sweden_noobie

Medlemmar
  • Inlägg

    7
  • Blev medlem

Utmärkelser för sweden_noobie

Rookie

Rookie (2/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Så man ska inte skriva nåt sorts manus ö.h.t.? Fan, jag som redan har börjar :) Men akn väl göra det bara för att veta lite vad man ska inrikta sig på eller? Sen kanske man kan som du sa klippa om den, eller?
  2. Hej, undrar bara, när ni skriver manus. Skriver ni replikerna ordagrant, med t.ex. typ och asså osv? Eller ska sånt ö.h.t. inte vara med i filmen eller vad? Bara nyfiken :)
  3. Tackar, har själv gjort det förrut men vill hellre göra en"djup/vacker" film än en komisk/töntig film när jag står och skakar hand med mig själv :)
  4. Tjena, vet inte om jag ska skriva det här eller i förberedelser,men men. Funderar bara lite på att göra en kortfilm men pallar inte göra nåt stort av de och har ingan som vill vara med på den... (kanske en person) Nåra tips på vad jag skulle kunna filma? Har kanske tänkt nåt om naturen lr om ensamhet lr liknande (troligtsvis svart-vitt) men inte mer exakt vad, nån som har lite idéer lr tips?
  5. Tack några fler tips :)?
  6. Tjena, håller på med ett skit tråkigt skolprojekt, och ska göra en informationsfilm om ett visst ämne, räddningstjänsten. Vi ska bl.a. intervjua personer som jobbar med yrket, filma lite övningar som dom gör, ta dela av deras material när dom jobbar och ha voice over på det hela.. Det är både skittråkigt och skitjobbigt för att vi ska inte "propagera" för något, utan bara visa vad dom gör. Eftersom jag har huvudansvaret för själva film-delen så ska jag på något sätt försöka planera filmen och försöka skriva något sorts manus och/eller storyboard osv. Men eftersom vi inte riktigt vet hur allt material är/kommer se ut är det svårt. Någon som har lite tips på hur man planerar? Gärna också tips på hur vi ska utföra hela arbetet om nån har :)
×
×
  • Skapa nytt...