Jump to content

VARNING FÖR HP 4196.se


barnholdt
 Share

Recommended Posts

(Nu är jag så trött på HP och deras suport att jag använder mig av det fria ordet för att varna alla filmvänner med texten nedan.... (liknande varningar finns tydligen redan på en rad andra forum som är mera datororienterad))

 

Jag köpte en HP 4196.se som hempc från jobbet och vill varna för denna moddel om någon funderar på att köpa en HP.De har försökt uppgradera BIOSen runt fem till sex ggr bara på de två månaderna som maskinen varit ute utan att få ordning på modellen.

 

Allvarligaste problemet uppstår vid belastning av nätverkskortet och ljudkortet då maskinen helt enkelt hänger sig eller startar om. HP vägrar ta in maskinerna på service och hänvisar till att en ny BIOS är att vänta som kommer avhjälpa problemet. Detta argument har de kört med i ca. en och enhalv månad nu, utan att kunna fixa problemet. Nytt fungerande moderkort utan dessa problem som modellen har är det inte tal om så vida man inte själv byter ut det. (får själv byta om man vill enligt HPsuporten, så länge inget går sönder i maskinen)

 

Som jag förstår det är moddelen tagen ur produktion och redan ersatt med en ny vid namn 4296.se. Hur denna modellen är kan jag inte uttala mig om utan vill bara varna alla som funderar på en ny redigeringsstation för HP 4196.se.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...