Jump to content

Paranormal


Xexor

Recommended Posts

Jag har precis börjat på en långfilmsidé, inget stort än, typ inget alls än, jag vet bara vad det skall vara för slags film.

 

Det ska handla om vår "vanliga" värld och utspela sig här i Sverige (Göteborg), och alla dom sagorna man hört om spöken, vampyrer, demoner, häxor mm... Allt sånt EXISTERAR men så dolt att det faktiskt kommer kännas: "Shit det är ju fan möjligt att det är så!" Jag har några små detaljer som ingen annan någonsin gjort, därför tror jag och hoppas på att det kommer att bli svinbra! Jag vill direkt påpeka att det inte handlar om vita lakan eller häxor med långa näsor och som snackar kånstigt. Det liknar egentligen ingenting som jag själv sett för att vara ärlig, menmen, ni kanske inte alls förstår vad jag nu menar men d e meningen också, jag har slösat flera veckor åt att bara konstruera filmens "verklighet" så att man skall kunna känna att det är verklighet eller iaf möjligt och det vill jag inte gå ut mä alls nu! Men säg vad ni tycker, det är inte alls lika "Onda Cirkeln eller Förhäxad" Snarare nån del ur Arkiv-X eller nått. Men men, än så länge har jag bara idéer och en början på filmen, mer kommer, tack för visat intresse...

Link to comment
Share on other sites

Jupps, men ingen vältänkt sådan än. I början ska en tjej bli överkörd och brutalt förblöda till döds medans killen ser på och kan inte göra något... Senare kommer han att ha sex mä en tjej och då dyker hans döda ex fram och spökar, sen kommer han isolera sig i en kyrka och ha coolt snack mä en präst som förklarar det mesta för honom. Tjejen kommer att under halva filmen ha stor handling, men handlingen kommer att blåsas upp 5000% senare då man fattat allt "paranormalt" som försigår!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...