Jump to content

Begagnad filmkamera


jolanta
 Share

Recommended Posts

Kära demokrativänner och filmentusiaster!

 

Jag vill vända mig till er för att be om hjälp. Jag kommer från Polen, jag bor i Warszawa och är medlem i Kommittén till försvar av demokratin (polska: Komitet Obrony Demokracji, KOD) - dvs. den polska medborgarorganisation som grundades i november förra året. Vi protesterar mot den nuvarande regeringens och presidentens handlande - som väljer att inte respektera rådande lagar och demokratiska normer. Vi samlas i massprotester och demonstrationståg och dokumenterar de lagöverskridanden som sker i landet. Vi arbetar även med att sprida information och kunskap om demokrati.

 

Vi har ingen tillgång till offentlig media som hastigt och olagligt övertogs av partiet Lag och Rättvisa efter deras seger i parlamentsvalet den 25 oktober 2015. Kommittén till försvar av demokratin jobbar med att nå ut till allmänheten via internet, tryckt material samt direktkontakt vid protester. Vår verksamhet finansieras av frivilliga donationer från medlemmar samt privatpersoner. Trots att de medel vi förfogar över är begränsade upphör vi ej att engagera oss i kampen för ett demokratiskt samhälle.

 

Jag skulle nu vilja vända mig till er för att få hjälp att att hitta en videokamera som vi i KOD skulle kunna använda. Jag söker en person som förfogar öven en begagnad videokamera som de inte längre utnyttjar. Jag vet själv hur fort all typ av teknisk utrustning blir föråldrad och byts ut mot nyare modeller. Därför undrar jag om det finns någon som har en digital kamera med minneskort som inte längre används? Skulle du/ni vilja undvara en sån kamera för att stödja KOD och kampen om demokrati i Polen? Jag lovar att kameran kommer att användas för att främja KODs ändamål och stödja demokratin i Polen.

Jolanta Johnsson, Warszawa

kontakt: info@jolantajohnsson.eu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...