Jump to content

ny fil när jag sparar


Klajj

Recommended Posts

Tjena

 

Jag har precis uppgraderat mitt fce till 3.5, men när jag ska spara projektfilen vill den göra en helt ny fil istället för att skriva över den gamla. Är det någon sorts inställning man behöver göra eller ska det vara så?

 

Tacksam för svar!

 

/Klajj

Link to comment
Share on other sites

Jag tyckte bara det var konstigt eftersom det inte var så innan jag uppgraderade. Kan man inte ställa in på nåt sätt så den skriver över istället?

 

Men bara för att programmet vill att du ska göra det behöver du väll inte det. Bara skriv över sin gamla fil med den nya (den som skapas när du sparar projektet).

Link to comment
Share on other sites

Men bara för att programmet vill att du ska göra det behöver du väll inte det. Bara skriv över sin gamla fil med den nya (den som skapas när du sparar projektet).

 

 

hur gör man det då? även fast jag har samma namn på dom så blir det två.

är inte någon jättefantast på det här.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...