Jump to content

Överföra till skiva, ljudbortfall


Tyl

Recommended Posts

Har Pinnacle studio 10, XP, IE 7, grafikkort ASUS, A8N-sli-se

 

Har redigerat film på datorn, musik pålagt, menylänkar gjorda

 

Kan spela upp i datorn med ljud och menylänkar som fungerar

 

Tar ut skivan och sätter den i Ny dVD spelare, inget ljud men menylänkarna funkar och likaså bild

 

Sätter skivan i datorn= bild men inget ljud

 

Kopierar kort sekvens från filmen, gör menylänkar, kör i dator och nu funkar det

 

Går tillbaka för att bränna hela filmen på skiva= bild men inget ljud

 

Fattar inte

 

Gör någon?

 

Hälsar

 

Tyl

Link to comment
Share on other sites

Ja

 

Fick ingen ordning på det hela

 

Tog bort och körde in originalfilmen och ska nu omredigera den

 

Till saken hör att jag kopierar in halva filmen och redigerar den. När sedan den andra halvan är klar ( i videokameran) kopierar jag in den

 

Har märkt att det ibland kan bli så att pålags bakgrundsmusik i den första halvan dyker upp (samma) i den andra halvan= mycket märkligt

 

Hädanefter ska jag ta hela filmen med videokameran och därefterredigera den i Pinnacle

 

Tyl

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...