Jump to content

Filmslut


mzreklam
 Share

Recommended Posts

Jag har gjort en film som handlar om en skolklass där tjejerna skickar in en låt till lilla melodifestivalen och mot alla odds kommer med till finalen i Globen. De tränar hela sommaren och hösten innan det är dags att åka dit och medverka i finalen. Snacket går i byarna därifrån tjejerna kommer hur skall detta sluta undrar alla, har dom nån chans. Ge mig häftiga avslut på filmen, en tanke är ju att nån av tjejerna vaknar och allting bara varit en dröm eller att dom helt sonika vinner hela finalen och blir stjärnor. Eller vad tycker ni därute?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Tips: De vann inte tävlingen utan istället någon form av insikt/visdom eller liknande. Typ, klassens mest mobbade räddar alla med sitt sista sekunden inhopp i tävlingen och alla inser bla bla bla....

 

Hur som helst...det finns miljoner historier att berätta - det är bara att hitta dem, de finns där ute!

Link to comment
Share on other sites

skriv så att dom går i sexan eller nian så när de gått ut skolan och förbereder inför hösten börjar intresset svalna då de kommer börja i nya klasser eller nya skolor så har det inte lika mycket tid. eller bara allmännt att intresset svalnar,.. men som i alla bra disneyfilmer, så tar de sig smaman och åker dit och tävlar ändåtillslut! kanaske inte vinner, men har j*vligt skoj. och får allt det dom drömt om ändå.. :)

 

jag har alltid drömt om att göra en slags disneyfilm, men utan motgångar. som bara blir bättre och bättre ända tills det inte kan bli bättre. då kommer avslutningen,. och det blir ändå ännu bättre. sen slutar filmen. som parodi på alla alla dessa filmer.. :) tänk er mighty ducks eller nån sportfilm där de vinner varje match och tillslut har allt. kan bli hur grymt som helst.. :D

Link to comment
Share on other sites

Låter lite som "Lords of Dogtown", alltså en berättelse som följer ett gäng från början till slut. Då skulle den vinsten bara vara en del av hela filmen och resten handlar om deras fortsatta karriär med upp och nedgångar, för att sluta nånstans med hur det gick sen.

Fast ja... det finns ju som sagt redan en sådan film (se ovan).

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...